Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 92K

seyfionder

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
0
Zen kernel iyi bence de
Hangi romla kullanmaktasiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu linkteki apkyı kullanırsanız sorun yaşamazsınız

bu arada linkteki telegram kanalını @sentinelPRİME ile biz kurduk katılabilirsiniz kernel rom modül vs atıyoruz işinize yarayan şeyler bulabilirsiniz (reklam amaçlı değil)
Katialcagim emeklerinize saglik hocam:)

sentinelPRİME

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250501-123926_AccuBattery~2.png
    Screenshot_20250501-123926_AccuBattery~2.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20250501-124133_AccuBattery~2.png
    Screenshot_20250501-124133_AccuBattery~2.png
    52,7 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20250501-124155_AccuBattery~2.png
    Screenshot_20250501-124155_AccuBattery~2.png
    108,8 KB · Görüntüleme: 5

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar sohbetinizi bölmemek, gereksiz kuralcı olmamak adına mesajlarınıza müdahale etmemeye çalışıyorum ama hemen her gün bu konuyla ilgili 4-5 tane rapor geliyor. Sürekli olarak telegram gruplarına yönlendirme ve link paylaşımı yapılıyor. Son olarak telegram kanalı da açılıp konuyu okuyanların forumdan uzaklaştırılarak gruba yönlendirilmesi maalesef konunun ve paylaşımların amacını fazlasıyla aşıldığını ve forumumuza zarar vermeye başladığını gösteriyor.

Forum kurallarımız
  • 3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.

Şu andan sonra forum kuralımız tam olarak uygulanacak, dosya paylaşımı da dahil olmak üzere telegram gruplarına yapılacak yönlendirmeler için cezai yaptırımlar uygulanacaktır. Eğer telegramdan bir dosya paylaşımı yapmak istiyorsanız da dosyayı indirip farklı bir yere yükleyerek buradan link paylaşımı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Arkadaşlar sohbetinizi bölmemek, gereksiz kuralcı olmamak adına mesajlarınıza müdahale etmemeye çalışıyorum ama hemen her gün bu konuyla ilgili 4-5 tane rapor geliyor. Sürekli olarak telegram gruplarına yönlendirme ve link paylaşımı yapılıyor. Son olarak telegram kanalı da açılıp konuyu okuyanların forumdan uzaklaştırılarak gruba yönlendirilmesi maalesef konunun ve paylaşımların amacını fazlasıyla aşıldığını ve forumumuza zarar vermeye başladığını gösteriyor.

Forum kurallarımız
  • 3.24 Telegram, Whatsapp, Facebook vb. harici sitelere ve sosyal medya uygulamalarında yer alan platformlara yönlendirme yapılması yasaktır.

Şu andan sonra forum kuralımız tam olarak uygulanacak, dosya paylaşımı da dahil olmak üzere telegram gruplarına yapılacak yönlendirmeler için cezai yaptırımlar uygulanacaktır. Eğer telegramdan bir dosya paylaşımı yapmak istiyorsanız da dosyayı indirip farklı bir yere yükleyerek buradan link paylaşımı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.
Uyarı için teşekkür ederiz hocam. Daha dikkatli oluruz.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Konu içlerindeki ve alıntılanan mesajların içeriğindeki telegram linkleri kaldırılmıştır. İyi forumlar.

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3

Forum kurallarımız

İyi forumlar.
hocam kusura bakmayın dikkatli oluruz artık ama anlamadıgım şey başka yere upload ederek dosya paylaşabiliyoruz ama telegram neden yasak? ayrıca attıgım link de grup değil kanal yani sohbet vs yok cloud gibi kullanıyoruz 2 kişi dosya atıyoruz sadece

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Infinity-X 2.7 + Zenkernol
Batarya sağlığı %76
müthiş hocam 🤩

Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
hocam kusura bakmayın dikkatli oluruz artık ama anlamadıgım şey başka yere upload ederek dosya paylaşabiliyoruz ama telegram neden yasak? ayrıca attıgım link de grup değil kanal yani sohbet vs yok cloud gibi kullanıyoruz 2 kişi dosya atıyoruz sadece

müthiş hocam 🤩
Telegram insanları forumdan uzaklaştırıyor hocam. Orada anlık iletişim olduğu için daha cazip geliyor. Bu yüzden forumda yasaklanması normal bence :)

Üst Alt