Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 86K

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Belki de özelleştirme olmadığı için bu kadar performanslı ve stabil çalışıyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zelo kernelde NFC çalışmıyordu. Düzelmiş mi o sorun
hocam kullandığımız rom ve kernelde nfc çalışıyor mu test etmenin yolu var mı? yani açabiliyorsak hep çalışıyor mudur zelo kernelde değilim ama merak ettim

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Belki de özelleştirme olmadığı için bu kadar performanslı ve stabil çalışıyor :D

Zelo kernelde NFC çalışmıyordu. Düzelmiş mi o sorun
Crdroid a14 ve strix yükledim. Ben pek keyif almadım Superior ve zelo dan

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
hocam kullandığımız rom ve kernelde nfc çalışıyor mu test etmenin yolu var mı? yani açabiliyorsak hep çalışıyor mudur zelo kernelde değilim ama merak ettim
Evet hocam genelde NFC açılıyor ise çalışıyordur. Zelo kernel yüklediğimde ayarlarda NFC kısmı komple kayboluyordu.

Crdroid a14 ve strix yükledim. Ben pek keyif almadım Superior ve zelo dan
Crdroid bir kaç hafta kullandıktan sonra kasmaya başladı bende. Sürekli güncelleme çıkıyor yüklüyorum belki ondandır. VoltageOS 3.6'ya geri döndüm :D

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Evet hocam genelde NFC açılıyor ise çalışıyordur. Zelo kernel yüklediğimde ayarlarda NFC kısmı komple kayboluyordu.

Crdroid bir kaç hafta kullandıktan sonra kasmaya başladı bende. Sürekli güncelleme çıkıyor yüklüyorum belki ondandır. VoltageOS 3.6'ya geri döndüm :D
Kastığı doğru Wipe cache yapmalı.

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Vay be adam gibi HyperOS çıkmadı hala demekki. Valla rom nasıl yükleniyodu onu bile unuttum artık :D

sentinelPRİME

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hazım
Cihazım
RN 10 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Vay be adam gibi HyperOS çıkmadı hala demekki. Valla rom nasıl yükleniyodu onu bile unuttum artık :D
Aslında birkaç tane bile olsa güzel diyebileceğim hyperos denedim hocam bir tanesi yaklaşık 20 sayfa önce sanırım nextos var luffy 1.0.10.0 var rom oturunca MIUI den bile iyi oluyor extra olarak megaos romlarinin çok beğeniyorum gerçekten hızlı romlar mega gaming romunu kullanıyorum şuan barcok Kernel ile geekbenchte 760 a 1780 puan aldım antutu ile 406k gördüm hocam hos 1 için stabil ve hızlı romlar var hos 2 için t.r.m. nin son attığı romlardan global olanını deneyebilirsiniz megaosun yakın zamanda attığı megaos stock romu da iyiydi sadece biraz fazla ısınıyordu ancak en stabil ve iyi sanırım warriorun hyperosu idi eğer kurmak isterseniz 1 kurun hocam ama 2 olsun derseniz t.r.m ya da warriorun romunu deneyebilirsiniz

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
hocalarım project nusantara android 12 veya 13 kullanan var mı daha önce, nasıldı kullandıysanız ?

a_king

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akın
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar. Nextosdan sonra bulduğum en stabil hyperos 1 i de sizlerle paylaşmak istedim. Hyperos denemek isteyen varsa bir baksın dedim. Günlük kullanımda gayet stabil geldi bana. Herhangi bir bugla da karşılaşmadım. Yalnız tek problem Türkçe desteği yok. Onu da modülle yüklediğim zaman bazı yerler ingilizce kalıyor. Tabi deneyen varsa onların da fikirlerini duymak isterim.

CharlieOS - Apocalypse OS1.0.14.0 - PORT | Android 14

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Merhabalar arkadaşlar. Nextosdan sonra bulduğum en stabil hyperos 1 i de sizlerle paylaşmak istedim. Hyperos denemek isteyen varsa bir baksın dedim. Günlük kullanımda gayet stabil geldi bana. Herhangi bir bugla da karşılaşmadım. Yalnız tek problem Türkçe desteği yok. Onu da modülle yüklediğim zaman bazı yerler ingilizce kalıyor. Tabi deneyen varsa onların da fikirlerini duymak isterim.

CharlieOS - Apocalypse OS1.0.14.0 - PORT | Android 14
Türkçe de olsaymış iyiymiş

Üst Alt