- Adım
- Bera
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 3
Lucas.Rintaro hocam merhaba siz voltage 3.7 a14 kullanmışsınız bir süre rom iyi mi sorunu sıkıntısı var mıydı ben de onu kuracağım da
Evet hocam çok güzel romdu. Benim kullanımı etkileyen bir sorun vardı ama neydi hatırlayamadımLucas.Rintaro hocam merhaba siz voltage 3.7 a14 kullanmışsınız bir süre rom iyi mi sorunu sıkıntısı var mıydı ben de onu kuracağım da
tamamdir hocam o sorun akliniza gelirse soylerseniz iyi olur benim de erken ogrenmem iyi olur bugun kurarim romuEvet hocam çok güzel romdu. Benim kullanımı etkileyen bir sorun vardı ama neydi hatırlayamadımBence dene mutlaka
RisingOS yükledim hocam. Şu an gördüğüm iki sorun var:tamamdir hocam o sorun akliniza gelirse soylerseniz iyi olur benim de erken ogrenmem iyi olur bugun kurarim romu
hocam vantom kernelde konum çalışıyor mu sizde? bende çalışmıyor da kerneldan mı romdan mı bilmiyorum, uygulamalar konumu görmüyorRisingOS yükledim hocam. Şu an gördüğüm iki sorun var:
1- Uygulama klonlama yapıyor ama kısayolu eklemiyor
2- Yüklü gelen BCR arama kaydetme çalışıyor gibi görünüyor ama kayıt yapmıyor.
Bunların haricinde özelleştirmesi bol, hızlı ve pil performansı iyi görünüyor.
AOSP denemek isteyen varsa tavsiye ederim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sesli asistan kullanmadığımı bir özellik bu nedenle bilgim yokKolay gelsin scarlet rom yükledim ama sesli asistan çalışmıyor mu bu romda
SmoothOS-CN_Stable_Sweet_By-mostafameesr_A15.zip yükledim hocam. 2.0.2.0 tabanlıydı sanırım. Hafiften bir kasma var. Daha once başka bir Hyper 2 yüklemiştim o da aynıydı. Sanırım hepsinde aynı durum varLucas.Rintaro hocam HyperOS Global - OS2.0.2.0 - Port Android 15 var denediniz mi?
Evet çalışıyor.hocam vantom kernelde konum çalışıyor mu sizde? bende çalışmıyor da kerneldan mı romdan mı bilmiyorum, uygulamalar konumu görmüyor