Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 89K

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
neden çoğu kernel ksu ile geliyor ve ksu neden bu kadar populerlesti, magiskten artisi nedir kisaca bahsedebilir misiniz?

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
91
neden çoğu kernel ksu ile geliyor ve ksu neden bu kadar populerlesti, magiskten artisi nedir kisaca bahsedebilir misiniz?
Ksu direk kernelden yönetici izni veriyor daha sağlam ve daha sağlıklı.

Root yetkisi verdikten sonra ksu kaldırsan bile uygulamalar yönetici izni ile çalışmaya devam ediyor ve cihaz da root olduğunu banka uygulamaları görmüyor

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocalarım selamun aleyküm los 22.1'deyim kernel bulamadım ksu'lu bilen varsa link gönderebilir mi?
Merhaba hocam, 22.1 ile 21 arasında çok bir fark var mı? Birkaç gündür geçip geçmeme konusunda kararsız kaldım eylül başından beri los 21 kullanıyorum haftalık update yaparak. Eğer 22.1 de performans/akıcılık kaybı vs. varsa hiç ellemeyeyim. :D

yucsufS1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
RN10PRO_SWEETIN
Konular
5
Merhaba hocam, 22.1 ile 21 arasında çok bir fark var mı? Birkaç gündür geçip geçmeme konusunda kararsız kaldım eylül başından beri los 21 kullanıyorum haftalık update yaparak. Eğer 22.1 de performans/akıcılık kaybı vs. varsa hiç ellemeyeyim. :D
Merhaba hocam performans ve akıcılık kaybı kesinlikle yok. hatta iyileştirmeler var diyebilirim. ancak şuanda çalışan bir kernel bulabilmiş değilim. hızlı şarj desteği yok .maksimum 4w ile şarj oluyor. bu benim için bir eksi. bana soracak olursanız los 21 android 14'den devam edin. çünkü los 22.1'de bu kernel işi şuanlık sıkıntılı. he ama ben kernelde kullanmıyorum rootda kullanmıyorum hızlı şarj durumuda umrumda değil derseniz. kurun diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son güncelleme olarak joker80 hocamın gönderdiği kernel ile boot edebildim los 22.1 isteyene özelden link paylaşımı yapabilirim

Son düzenleme:

yucsufS1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
RN10PRO_SWEETIN
Konular
5
Bu hızlı şarj durumunu bir çözemedim gitti 8,2w şarj ediyor şimdide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım los 21+agni kernele döneceğim belli oldu

Son düzenleme:

yucsufS1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
RN10PRO_SWEETIN
Konular
5
Hocam bende şimdi 21'e downgrade ediyorum devam edin derim 21'den bir kaç ay geçsin kernel sayısı artsın öyle geçin derim bu hızlı şarj düzelmedi los 22.1'de

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam bende şimdi 21'e downgrade ediyorum devam edin derim 21'den bir kaç ay geçsin kernel sayısı artsın öyle geçin derim bu hızlı şarj düzelmedi los 22.1'de
Geri bildirim icin teşekkür ederim hocam. Tamamen stock halde kullaniyorum los 21'i su haliyle. Kernel ve root yok. Hizli sarjlik pek durumum olmuyor ancak birkac guncelleme daha bekleyebilirim gibi. los 21+agni ile hizli sarj kac w destekliyor? ve romun genel performansi stock haline gore nasil hocam?

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hızlı şarj için modül var

Üst Alt