Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 62K

yucsufS1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
RN10PRO_SWEETIN
Konular
5
Hocam modülü ekleyip biraz bekleyin ayrıca prizin tam takılı olmaması da bazen düşük şarj yapar bilginiz olsun. Bende şahsen etki etti.
Hocam bende 2 tane şarj adaptörü var biri orjinal biri çakma ikisiylede tekrar tekrar denedim daha yavaş bir watta calisiyor biraz zaman veriyorum ancak agni kernelin hız seviyesine ulaşamıyor ancak bu sadece bende böyle belki başkalarının işine yarar

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Rom değiştirmeyi şimdilik bıraktım. Şuan 5k EEA 14.0.6.0 dayım. Sıfır sorun denemediğim rom kalmadı AOSP de dâhil, hepsinde birşeyler ters gitti. Orjinal e yakın biraz özelleştirme miui arama mesaj ses kaydı vs hepsi var. Denemeyen denesin derim. Şuan Aiter global ve EEA karışık bişiler yapıyor ama baya hata var romda düzgün bir sürüm çıkararırsa belki onu denerim ilerde.
Bende miui
Hocam bende 2 tane şarj adaptörü var biri orjinal biri çakma ikisiylede tekrar tekrar denedim daha yavaş bir watta calisiyor biraz zaman veriyorum ancak agni kernelin hız seviyesine ulaşamıyor ancak bu sadece bende böyle belki başkalarının işine yarar
Bende 24w ile yapıyor 😂

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
DreamUI romda iki sorun yaşıyorum:
1. Google görevler uygulamasının anaekrandaki widgeti bir süre sonra bembeyaz oluyor. Tekrar eklesem bile düzelmiyor. Cihazı kapatıp açıp tekrar eklersem anca düzeliyor.
2. Haritalar konumu bazen düzgün gösteremiyor. Normal yolda giderken sanki yan yoldaymışım gibi gösteriyor sapıtıyor :)

Aiter deneme vakti geliyor herhalde :D

yucsufS1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
RN10PRO_SWEETIN
Konular
5
DreamUI romda iki sorun yaşıyorum:
1. Google görevler uygulamasının anaekrandaki widgeti bir süre sonra bembeyaz oluyor. Tekrar eklesem bile düzelmiyor. Cihazı kapatıp açıp tekrar eklersem anca düzeliyor.
2. Haritalar konumu bazen düzgün gösteremiyor. Normal yolda giderken sanki yan yoldaymışım gibi gösteriyor sapıtıyor :)

Aiter deneme vakti geliyor herhalde :D
Haritalar işi sakatmis gerçekten değiştirin derim

Üst Alt