epeydir kullanıyorsunuz bi sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?Bluetoothlu taşınabilir hoparlör senin işi çözer hocam![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Devam hocam
Klon uygulama özelliği mükemmelSınırsız klon yapılabiliyor. Benim için süper bir özellik bu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ufak tefek sorunlar var maalesef.epeydir kullanıyorsunuz bi sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?
Merhabalar hocam aosp romlarda Outlook programında sorun var.Bu yüzünden miui de takılmak zorunda kalıyorum.Voltage rom da mail kullanıyormusunuz Outlook ile beraber?Sorun şu ki mail yaz dediğiniz zaman göndereceğiniz kişinin mailini 2 3 harf yazınca ön izleme olarak mail çıkıp ona basıp mailin tamamını yazmanıza gerek kalmıyor.Ama aosp romanda bu ön izleme çıkmıyor maalesef.Ufak tefek sorunlar var maalesef.
1. Cihazı yeniden başlatınca eski bildirimler tekrar görünüyor. Sanki yeni gelmiş gibi. Bir seferlik yapıyor.
2. Bazı bildirimler sil diyince silinmiyor elle sağa sola kaydırıp siliyorumNadir de olsa yapıyor.
Hocam şimdi denedim, dediğiniz gibi arama yapınca çıkmıyor. İlla adresi tamamen yazmak gerekiyor.Merhabalar hocam aosp romlarda Outlook programında sorun var.Bu yüzünden miui de takılmak zorunda kalıyorum.Voltage rom da mail kullanıyormusunuz Outlook ile beraber?Sorun şu ki mail yaz dediğiniz zaman göndereceğiniz kişinin mailini 2 3 harf yazınca ön izleme olarak mail çıkıp ona basıp mailin tamamını yazmanıza gerek kalmıyor.Ama aosp romanda bu ön izleme çıkmıyor maalesef.
Teşekkürler bilgi için.Bu sebeple bende miui rom kullanmak zorunda kalıyorum.Hocam şimdi denedim, dediğiniz gibi arama yapınca çıkmıyor. İlla adresi tamamen yazmak gerekiyor.
hangi miui rom dasınız ?Teşekkürler bilgi için.Bu sebeple bende miui rom kullanmak zorunda kalıyorum.
Go plus dayım şuanda Bayadır kullanıyorum. Şarj vs güzel tek sıkıntı otomatik parlaklık gece çok karanlık yapıyor gece ekran zor görünüyor.hangi miui rom dasınız ?
stock kerneldemiisniz hocamGo plus dayım şua* nda Bayadır kullanıyorum. Şarj vs güzel tek sıkıntı otomatik parlaklık gece çok karanlık yapıyor gece ekran zor görünüyor.