Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 105K

Hergeleyim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus can
Cihazım
Redmi note 10 o
Konular
13
Bluetoothlu taşınabilir hoparlör senin işi çözer hocam :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Devam hocam :)
Klon uygulama özelliği mükemmel :D Sınırsız klon yapılabiliyor. Benim için süper bir özellik bu :D

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
epeydir kullanıyorsunuz bi sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
epeydir kullanıyorsunuz bi sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?
Ufak tefek sorunlar var maalesef.
1. Cihazı yeniden başlatınca eski bildirimler tekrar görünüyor. Sanki yeni gelmiş gibi. Bir seferlik yapıyor.
2. Bazı bildirimler sil diyince silinmiyor elle sağa sola kaydırıp siliyorum :) Nadir de olsa yapıyor.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Ufak tefek sorunlar var maalesef.
1. Cihazı yeniden başlatınca eski bildirimler tekrar görünüyor. Sanki yeni gelmiş gibi. Bir seferlik yapıyor.
2. Bazı bildirimler sil diyince silinmiyor elle sağa sola kaydırıp siliyorum :) Nadir de olsa yapıyor.
Merhabalar hocam aosp romlarda Outlook programında sorun var.Bu yüzünden miui de takılmak zorunda kalıyorum.Voltage rom da mail kullanıyormusunuz Outlook ile beraber?Sorun şu ki mail yaz dediğiniz zaman göndereceğiniz kişinin mailini 2 3 harf yazınca ön izleme olarak mail çıkıp ona basıp mailin tamamını yazmanıza gerek kalmıyor.Ama aosp romanda bu ön izleme çıkmıyor maalesef.

ByBlaCk4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusufcan
Cihazım
E5603
Konular
0
Selamlar, redmi note 10 pro için HyperOS arıyorum, stabil düzgün sorunsuz çalışan birşey önerebilcek varmı, hypervoltron var aklımda pubg 90fps vb. önemli özellikler var, cihazda mevcut olarak miui14 var, aşırı yavaşlama ve kasma mevcut, o yüzden custom rom şart oldu, kurmuşken de hyperos kurmak niyetindeyim, ek olarak hyperos 2 portlarına denk geldim, deneyen test eden varmı

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Merhabalar hocam aosp romlarda Outlook programında sorun var.Bu yüzünden miui de takılmak zorunda kalıyorum.Voltage rom da mail kullanıyormusunuz Outlook ile beraber?Sorun şu ki mail yaz dediğiniz zaman göndereceğiniz kişinin mailini 2 3 harf yazınca ön izleme olarak mail çıkıp ona basıp mailin tamamını yazmanıza gerek kalmıyor.Ama aosp romanda bu ön izleme çıkmıyor maalesef.
Hocam şimdi denedim, dediğiniz gibi arama yapınca çıkmıyor. İlla adresi tamamen yazmak gerekiyor.

Üst Alt