- Adım
- Yunus can
- Cihazım
- Redmi note 10 o
- Konular
- 13
stock roma döndüm daha da romla falan uğraşmam ya telefonu olduğu gibi kabullenmek en güzeliymiş
Son kullanılanları böyle küçük mü gösteriyor?Go plus kullandığı ram
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimdeki gibi hocamSon kullanılanları böyle küçük mü gösteriyor?
stock roma döndüm daha da romla falan uğraşmam ya telefonu olduğu gibi kabullenmek en güzeliymiş
Herhangi bir işlem yok hocam. Rom çok hafif. Ve gayet hızlı. Ne ısınma var nede başka birşey, ben içindeki gereksiz uygulamalarında kaldırdım( mivideo, pusula ,music gibi) bana göre gereksiz çünkü ben alternatif kullanıyorum. Ve romdan ciddi anlamda memnunum, Scarlett gibi yavaslamiyor zamanla..spawn34 İşlemciye overclock mu yapılmış yoksa yanlış mı görüyorum
Cihaz bilgisi kısmında işlemci adı yanında 2.9ghz gördüm şaşırmıştım 2 3 4 yıla benim cihazada(13t pro) destek gelirse bunu kullanırım (destek gelir mi muamma)Herhangi bir işlem yok hocam. Rom çok hafif. Ve gayet hızlı. Ne ısınma var nede başka birşey, ben içindeki gereksiz uygulamalarında kaldırdım( mivideo, pusula ,music gibi) bana göre gereksiz çünkü ben alternatif kullanıyorum. Ve romdan ciddi anlamda memnunum, Scarlett gibi yavaslamiyor zamanla..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.mesela suanki ram kullanimi
Anladım hocam , romda strix kernel kurulu ayricaCihaz bilgisi kısmında işlemci adı yanında 2.9ghz gördüm şaşırmıştım 2 3 4 yıla benim cihazada(13t pro) destek gelirse bunu kullanırım (destek gelir mi muamma)
Hocam agnis mi ne o kernel i kurduktan sonra ksu da modullerim silinmiş ve yeniden kurmak istediğim zaman error 38 veriyor. Nasıl çözebilirim acil yardım lazımAnladım hocam , romda strix kernel kurulu ayrica