- Adım
- Lucas
- Cihazım
- Redmi Note 10 P
- Konular
- 25
Kamera uygulamasının verilerini silip dene hocamBu romda enterasan şekilde kamera önce çalıştı sonra çalışmadı.
Kamera uygulamasının verilerini silip dene hocamBu romda enterasan şekilde kamera önce çalıştı sonra çalışmadı.
Kernel ve temayı sırayla kaldırıp dene hocam. Bakalım sorun neredeRebborn 3.1 olan lagli beyler ya. Ya da kernelle oldu ya da tema yükledim ondan bilemedim .
Hepsini denemiştim başka kamera da yükledim olmadı bende rom değiştirdim. Hatta kernel de sıkıntı vardır diye onu bile değiştirdimKamera uygulamasının verilerini silip dene hocam
Ayrıca yazı fontu yükleyince reboot yapmak zorunda bunu da sevmedim.Rebborn 3.1 olan lagli beyler ya. Ya da kernelle oldu ya da tema yükledim ondan bilemedim .
Elektro kernel yükle hocam root istersen ksu lu. Diğer kernel bu romda lag yaratiyorHepsini denemiştim başka kamera da yükledim olmadı bende rom değiştirdim. Hatta kernel de sıkıntı vardır diye onu bile değiştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca yazı fontu yükleyince reboot yapmak zorunda bunu da sevmedim.
Değiştirecek misin romuArkadaşlar bu reborn çok kasıyor haberiniz olsun lag var . Uygulamalar arasında geçerken.
Mecbur 14.0.9 olana geri döncem.. çok lag var bunda hocamDeğiştirecek misin romu![]()
Bu da 14.0.9 değil mi?Mecbur 14.0.9 olana geri döncem.. çok lag var bunda hocam
14.0.2 reborn olan.Bu da 14.0.9 değil mi?