14.0.2 de ne sorun var ki hocam ?Scarlett donus yapcam ben en iyisi
Lag oluyor hocam, beğenmedim ayrıca. Kasıyor uygulama arasında dönüş yaparken14.0.2 de ne sorun var ki hocam ?
Bende scartlatte sorun yaşadım.Lag oluyor hocam, beğenmedim ayrıca. Kasıyor uygulama arasında dönüş yaparken
Ne sorunu?Bende scartlatte sorun yaşadım.
Bu hocamScarletten daha iyi bir rom lazım.
Rom da QR tarayıcı yok yüklemek istediğimizde de yüklemiyor.
WP'de fotoğraf çekerken kalıyor tuşa bassak bile çekmiyor.
AOD de ki saat değişmiyor donuyor.
Bu rom gibi akıcı güzel stabil rom var mı önerebiliceğiniz ?
Ha evet bazen whatsappta donuyor du haklısın. Düzgün bir rom yok maalesef. Anlayamadım.Bu hocam
Henüz diğer roma geçmedim hocam eşim kullanıyor cihazı ve saydıklarım onun ihtiyacı olan şeyler oluyor. MiuiArter 14.0.2 Scarletten daha iyi mi daha mı kötüHa evet bazen whatsappta donuyor du haklısın. Düzgün bir rom yok maalesef. Anlayamadım.
Bence. Miuiaiterin 14.0?9 unu kurun hocam. Şuan 14.0.2 deyim, rom hızlı eyvallah sorun yok lakin ara ara laflar kasılmalar.oluyor geçişlerde ana menüye dönerken. Anlayamadım. Lucas geri sayfalarda 14.0.9 linkini paylaştı onu kurun derim. O sorunsuzdu.Henüz diğer roma geçmedim hocam eşim kullanıyor cihazı ve saydıklarım onun ihtiyacı olan şeyler oluyor. MiuiArter 14.0.2 Scarletten daha iyi mi daha mı kötü
Bence. Miuiaiterin 14.0?9 unu kurun hocam. Şuan 14.0.2 deyim, rom hızlı eyvallah sorun yok lakin ara ara laflar kasılmalar.oluyor geçişlerde ana menüye dönerken. Anlayamadım. Lucas geri sayfalarda 14.0.9 linkini paylaştı onu kurun derim. O sorunsuzdu.