- Adım
- Metin
- Cihazım
- RN 10 Pro
- Konular
- 5
Tema ile değişmez zaten. Systemui pluginden bahsediyorum. Apk olarak yükleyeceksiniz.Tema yükledim maalesef değişmedi
Tema ile değişmez zaten. Systemui pluginden bahsediyorum. Apk olarak yükleyeceksiniz.Tema yükledim maalesef değişmedi
Hâle hazırda sorunlu panel varken uyumlu systemui plugin bulmam çok zorTema ile değişmez zaten. Systemui pluginden bahsediyorum. Apk olarak yükleyeceksiniz.
Bunu yaptım başkan sonrasında MIUI arama ve SMS silindi bilgin olsun üstelik webwiew de silinmiştiHocam incelemek isterseniz benim kullandığım debloat list. Atlas temelli kendim birkaç ekleme çıkarma yaptım.
Evet zaten bu kullanılsın diye atmadım. İnceleyip kendinize göre ekleme çıkarma yapın diye atmıştım.Bunu yaptım başkan sonrasında MIUI arama ve SMS silindi bilgin olsun üstelik webwiew de silinmişti
Attım zaten uyumlu olanı. Fotoğraf bıraktım size ama bakmıyorsunuz ki.Hâle hazırda sorunlu panel varken uyumlu systemui plugin bulmam çok zor
Hocam ben pek bir fark göremedim. Root lazım olduğu için aghisna ksu kerneli yükledim. Romun stock kerneli de oldukça başarılı. Eğer root lazım değilse stock kernel ile kullanabilirsiniz.hocam 5K icin stock, electro ve agisha kernel kullaniminda ne gibi farklar gördünüz? günlük kullanimda performans, akicilik olarak hangisi daha mantikli secenek oluyor? Lucas.Rintaro
Hocam ben pek bir fark göremedim. Root lazım olduğu için aghisna ksu kerneli yükledim. Romun stock kerneli de oldukça başarılı. Eğer root lazım değilse stock kernel ile kullanabilirsiniz.