- Adım
- S.P.A.W.N
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 4
en iyisi scarlett sarj konusunda ama oda hantal kalıyor
Aynen katılıyorum hocam
en iyisi scarlett sarj konusunda ama oda hantal kalıyor
Miui arama ve SMS olmaması kötü. Yoksa en hızlı stock rom o bencedestock miui eea son sürüm kurdum, full debloat yaptım olabildiğince boşalttım romu, şu an gayet iyi ilerliyor bakalım. aosp ve los tabanlı romlar bu ara dengemi bozdu, biraz detoks yapacağım.
ben google arama ve mesaj uygulamasini seviyorum hocam, yillardir da her romda bunlarla degistiriyorum stock gelenleri. o yuzden benim icin sorun olmuyor. biraz kullanayim bakalim ozlemisim. bir de 33w sarji miui romlar disinda hic kullanamadim, miui romlar cidden cok hizli sarj oluyor, bunu da seviyorum.Miui arama ve SMS olmaması kötü. Yoksa en hızlı stock rom o bencede
stock miui eea son sürüm kurdum, full debloat yaptım olabildiğince boşalttım romu, şu an gayet iyi ilerliyor bakalım. aosp ve los tabanlı romlar bu ara dengemi bozdu, biraz detoks yapacağım.
miui 14.0.9 eea sürümü hocam. fastboot ile kurdum direkt. şarjı daha önceden hatırladığım kadarıyla pek tatmin edici değil ancak çok hızlı şarj olduğu için pek dert olmuyor yine bana. kernel olayını denemedim, belki uygun bir kernel kurulursa daha verimli çalışabilir.Hangisi hocam o şarj olayı iyiyse bizde gecelim birde kernel atarız misss charlios da batarya hızlı iniyor
miui 14.0.9 eea sürümü hocam. fastboot ile kurdum direkt. şarjı daha önceden hatırladığım kadarıyla pek tatmin edici değil ancak çok hızlı şarj olduğu için pek dert olmuyor yine bana. kernel olayını denemedim, belki uygun bir kernel kurulursa daha verimli çalışabilir.
Ben dedim sana hocam rom çok iyi ama şarj sıkıntı. Scarlett V4 geç farkı göreceksin.Şarjı iyi giden bir rom öneriniz ağalar. Bendeki rom da hızlı gidiyor sanki . İlginç charliOs
şarj sıkıntısının olma nedeni agrisna kernel ile gelmesi bence scallett electro kernel kullanıyor zaten (en iyi batarya kerneli) diğeri agrisna kernel kullanıyor agrisna kernel zaten normalde cok pil tüketen bir kernel bence kerneli değiştirirseniz pil ömrü artar tabi eskisine göre daha çok hantallaşırBen dedim sana hocam rom çok iyi ama şarj sıkıntı. Scarlett V4 geç farkı göreceksin.