- Adım
- Haydar
- Cihazım
- Redmi note 8
- Meslek
- Köle
- Konular
- 46
Global 13.0.15Romu da paylaşsanız
Global 13.0.15Romu da paylaşsanız
Hocam incelemek isterseniz benim kullandığım debloat list. Atlas temelli kendim birkaç ekleme çıkarma yaptım.Global 13.0.15
Teşekkür ederim bunları tek komutta kaldırmanın yolu varmı ya google da xiaomi de acımamış doldurmuş blotwarei samsungu hayal edemiyorumHocam incelemek isterseniz benim kullandığım debloat list. Atlas temelli kendim birkaç ekleme çıkarma yaptım.
Ben fark gördüm cihaz daha rahat çalışıyor ama zaten yavaş bi telefon değil ki stock hali ile ? Rom konusunda bişey diyemiyorum ben cihazı aldığım 1 seneden beri global 13.0.15 sürümünü kullandım hepbu electro kernel çok fark ettiriyor mu performansta? bir de hangi miui sürümü ile tavsiye edersiniz? eea 14 kullandığımda diğerlerine nazaran daha akıcıydı.
çok fazla fps drop yiyordum ben miui romlarda. gerçi yavaş yavaş aosp romlarda da yemeye başladım. hem ara model bir işlemci hem de üstünden epey vakit geçince ister istemez geride kalıyor.Ben fark gördüm cihaz daha rahat çalışıyor ama zaten yavaş bi telefon değil ki stock hali ile ? Rom konusunda bişey diyemiyorum ben cihazı aldığım 1 seneden beri global 13.0.15 sürümünü kullandım hep
Siz amiral gemisinden falan geçtiniz sanırım cihaz hiç ara model gibi değil dediğim gibi alalı 1 sene oldu bu model çıkalı da 3 sene oldu galiba telefon canavar gibi hala şahsen çok memnunum ben bu telefondan önceki kullandığım telefonlarda 1 sene sonra problemler baş gösterirdi ufaktan bu telefonda ise en ufak bişey yok şuançok fazla fps drop yiyordum ben miui romlarda. gerçi yavaş yavaş aosp romlarda da yemeye başladım. hem ara model bir işlemci hem de üstünden epey vakit geçince ister istemez geride kalıyor.
bir süre evox denedim fakat ben hep miui'da eea sürüm kullandığım için fw olarak da eea sürüm flashlayıp öyle rom kuruyordum. hem fps drop hem de farklı buglar yaşıyordum birçok romda. global fw + evox kurunca telefon kendine geldi. eğer miui dönersem electro kerneli deneyeceğim.
En son kullandığım amiral gemi OnePlus 6T idi hocam, SD845 kullanan bir emektar.Siz amiral gemisinden falan geçtiniz sanırım cihaz hiç ara model gibi değil dediğim gibi alalı 1 sene oldu bu model çıkalı da 3 sene oldu galiba telefon canavar gibi hala şahsen çok memnunum ben bu telefondan önceki kullandığım telefonlarda 1 sene sonra problemler baş gösterirdi ufaktan bu telefonda ise en ufak bişey yok şuan
8xx serisini bi z1 Compact bide z3 te deneyimledim iksi de soba gibi isiniyordu pili deli gibi içiyordu o o yüzden 8xx serisine hep mesafeliyim güncel modeller nasıldır bilmiyorum 6xx ve 7xx serisi beni memnun ediyor bundan önce de redmi note 8 ve note 5 kullandım biri 636 diğeri 665 liEn son kullandığım amiral gemi OnePlus 6T idi hocam, SD845 kullanan bir emektar.
Uygulama açılışları falan gayet tatminkar olsa da ara sıra yedirdiği fps droplar can sıkabiliyor benim açımdan. Yine de kendi sınıfının en iyilerindendir bu cihaz.
800 serisi amiral gemi işlemciler. 600 ve 700 giriş-orta segment işlemciler. SD845-865 gelmiş geçmiş en işlemcilerdendir. Aynı kulvarda değiller. Sizin kullandığınız maksimum amiral gemi işlemci özellikle altını çiziyorum "28nm" teknoloji ile üretilmiş SD801, o da 10 yıllık işlemci. Bir zahmet.8xx serisini bi z1 Compact bide z3 te deneyimledim iksi de soba gibi isiniyordu pili deli gibi içiyordu o o yüzden 8xx serisine hep mesafeliyim güncel modeller nasıldır bilmiyorum 6xx ve 7xx serisi beni memnun ediyor bundan önce de redmi note 8 ve note 5 kullandım biri 636 diğeri 665 li