Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1K
  • Görüntüleme 51K

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yunan romundan sıkılıp bunu yükledim bugün. Animasyonlar çok pürüzsüz, kashi'nin bütün modlu uygulamaları eklenmiş. Bir tek kamera Leica değil onun dışında güzel bir rom olmuş. Bir kaç güne pil performansı belli olur :)
Tüm tuşlara basmış mı 😂

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yunan romundan sıkılıp bunu yükledim bugün. Animasyonlar çok pürüzsüz, kashi'nin bütün modlu uygulamaları eklenmiş. Bir tek kamera Leica değil onun dışında güzel bir rom olmuş. Bir kaç güne pil performansı belli olur :)
Hocam bende CharlieOs 14.0.9 sürümündeyim. Bu romda çok iyi 15 gündür kullanıyorum. Ekstra özeleştirmeler falan var. Debloated sürümü de mevcut denemek isteyenler değerlendirebilir.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam bende CharlieOs 14.0.9 sürümündeyim. Bu romda çok iyi 15 gündür kullanıyorum. Ekstra özeleştirmeler falan var. Debloated sürümü de mevcut denemek isteyenler değerlendirebilir.
Dün meraktan onu da yükledim hocam. Dediğin gibi bolca özelleştirme var, sanki AOSP :D
Geliştiriciye dair ne tg ne site bulamadım. Romu da 4pda sitesinde gördüm. Var mı sizin bilginiz?

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
Dün meraktan onu da yükledim hocam. Dediğin gibi bolca özelleştirme var, sanki AOSP :D
Geliştiriciye dair ne tg ne site bulamadım. Romu da 4pda sitesinde gördüm. Var mı sizin bilginiz?
Buyrun hocam. Ancak bu 4pda'da yayınlanan sürüm değil.

Pil durumu nasıl hocam romda? İyiyse ben de geçebilirim Charlie'ye.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Buyrun hocam. Ancak bu 4pda'da yayınlanan sürüm değil.

Pil durumu nasıl hocam romda? İyiyse ben de geçebilirim Charlie'ye.

Bir kaç saat kullanıp değiştirdim hocam. TG grubunda paylaşım silinmiş gibi gördüm o yüzden güvenemedim değiştirdim :) Yanlış konuya baktım herhalde.

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
PixelExperience, Pulkit Agarwal'ı (@Pulkit077) core/çekirdek kadrosuna transfer edip, sweet'in âkıbetini ve geleceğini O'nun ellerine teslîm etmişler. Kendisi şu an yoğun bir şekilde sweet için PE14'ü derlemekle meşgûl. Her gün bir başka ROM deneyip, günün sonunda aradığımı bulamamaktan çok sıkıldım ve yoruldum! BB ve stabilite önceliklerimi karşılayan, şu âna kadar kullandığım en az bug'lı ve dolayısı ile "benim için" en iyi ROM; LOS 21 by Pulkit + Zelo Kernel olduğundan, ben O'nun işini her zamanki gibi lâyığı ile tamamlamasını bekliyorum. Umarım, beklentilerimi fazlasıyla karşılar ve uzunca bir müddet ROM swap'lama kısır-döngüsünden çıkarım! :)

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5
PixelExperience, Pulkit Agarwal'ı (@Pulkit077) core/çekirdek kadrosuna transfer edip, sweet'in âkıbetini ve geleceğini O'nun ellerine teslîm etmişler. Kendisi şu an yoğun bir şekilde sweet için PE14'ü derlemekle meşgûl. Her gün bir başka ROM deneyip, günün sonunda aradığımı bulamamaktan çok sıkıldım ve yoruldum! BB ve stabilite önceliklerimi karşılayan, şu âna kadar kullandığım en az bug'lı ve dolayısı ile "benim için" en iyi ROM; LOS 21 by Pulkit + Zelo Kernel olduğundan, ben O'nun işini her zamanki gibi lâyığı ile tamamlamasını bekliyorum. Umarım, beklentilerimi fazlasıyla karşılar ve uzunca bir müddet ROM swap'lama kısır-döngüsünden çıkarım! :)
Yapay zeka mi yazdı hocam bu metni? 😀

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
Yapay zeka mi yazdı hocam bu metni? 😀
Teknoloji, faydasının yanında bir diğer taraftan bizleri tembelleştirdiğinden, şaşkınlığınızı yadırgamadım. :) Neyse ki Artificial Intelligence, şapkalı harflerle kendini ifâde edemeyecek kadar toy henüz :D

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Onda biraz özelleştirme olsa çok iyi de işte bir süre sonra sıkıyor

Üst Alt