- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
Hocam verdiğiniz siteden indirmeye çalıştığımda sürekli reklam engelleyici hatasına takılıyorum ama bende reklam engelleyici yok. Ek olarak farklı tarayıcılardan denedim sitede sorun var sanırım. Sizde varsa alternatif link verebilir veya yükleyebilir misiniz?Bu romu kullanmanızı tavsiye ederim gerçekten çok güzel bir rom şarj ve stabilite çok iyi 10 gündür kullanıyorum hiç sorun yaşamadım telefonum Redmi not 10 pro 256 gb.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Tarayıcı da bulunan reklam engelleme varsa pasif hale getirin. Adguard dns kullanıyor iseniz değiştirinHocam verdiğiniz siteden indirmeye çalıştığımda sürekli reklam engelleyici hatasına takılıyorum ama bende reklam engelleyici yok. Ek olarak farklı tarayıcılardan denedim sitede sorun var sanırım. Sizde varsa alternatif link verebilir veya yükleyebilir misiniz?
Telefondan indiriyosaniz hosts dosyasindan kaynaklanıyor olabilirHocam verdiğiniz siteden indirmeye çalıştığımda sürekli reklam engelleyici hatasına takılıyorum ama bende reklam engelleyici yok. Ek olarak farklı tarayıcılardan denedim sitede sorun var sanırım. Sizde varsa alternatif link verebilir veya yükleyebilir misiniz?
O konuda bişey diyemiycem ben bir sürü rom denedim hiç modem dosyasına ihtiyacım olmadı hiçbir sorun yaşamadım telefondan telefona fark ediyormu bilmiyorum.PC'den halledememiştim telefondan halledip pc ye aktardım. sistemi kurdum. modem dosyası gerekiyor mu hocam? gerekiyorsa hangisini kurmalıyım cihazım tek hatlı plakalı.
Romu kurduktan sonra recovery den çıkmadan format yapmanız gerekiyorşimdi sistemi açtım ama romun kurulum ekranına girince reboot edip recovery'e atıyor hocam. öncesinde miui 14 kurulu fastboot stable rom mu yüklü olmalı?
Romu yüklüyoruz recovery den çıkmadan format data (yes) diyoruz ve aciyoruzYani romu yükle format data yap reboot recovery de twrp açılsın tekrar format data yapıp bu sefer reboot sistem demeniz gerekiyor.