Ah bendeki şu miui hastalığı ahuzun zamandır evo x kullanıyorum, tavsiye ederim.
Çok hantal ya yani bataryaya aşırı yük yapıyorAh bendeki şu miui hastalığı ah![]()
Hangi sürümuzun zamandır evo x kullanıyorum, tavsiye ederim.
Son çıkan güncellemedeyim şu an, gayet yolunda her şey ama şimdilik... bir önceki sürümden beri kullanıyorum onda da bir sorun yaşamadım.Çok hantal ya yani bataryaya aşırı yük yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangi sürüm
Ben de 1-2 hafta kadar kullandım. AOSP'ler arasında en akıcısı EvoX şu an.Son çıkan güncellemedeyim şu an, gayet yolunda her şey ama şimdilik... bir önceki sürümden beri kullanıyorum onda da bir sorun yaşamadım.
Valla hocam günde 3-5 rom deniyorum. En sonunda ben de a11'e dönücem herhaldeBen var diye hatırlıyorum yanlış olabilir. Suan bananadroid a11 deyim![]()
Günde bir roma döndüm gmail onaylamaktan beni bloklayacaklar en sonundaBen de 1-2 hafta kadar kullandım. AOSP'ler arasında en akıcısı EvoX şu an.
Valla hocam günde 3-5 rom deniyorum. En sonunda ben de a11'e dönücem herhalde![]()
Farklı Kernel yüklemediniz anladığım kadarıyla ksu kullandığım için genelde başka kernel kullanmak durumunda kalıyorumSon çıkan güncellemedeyim şu an, gayet yolunda her şey ama şimdilik... bir önceki sürümden beri kullanıyorum onda da bir sorun yaşamadım.
Günde bir roma döndüm gmail onaylamaktan beni bloklayacaklar en sonunda
Farklı Kernel yüklemediniz anladığım kadarıyla ksu kullandığım için genelde başka kernel kullanmak durumunda kalıyorum
En iyisi pixel experience bence icinde çok fazla özelleştirme yok ama ondan aldığım performansı linage OS dan bile almamıştım hemde linage e göre daha göze hitap ediyorBen de 1-2 hafta kadar kullandım. AOSP'ler arasında en akıcısı EvoX şu an.
Valla hocam günde 3-5 rom deniyorum. En sonunda ben de a11'e dönücem herhalde![]()
Hangi sürümü onu da belirtirsenizEn iyisi pixel experience bence icinde çok fazla özelleştirme yok ama ondan aldığım performansı linage OS dan bile almamıştım hemde linage e göre daha göze hitap
En yüksek sürümü fakat benim cihazım note 9 pro ben android 13 pixel experience plus versiyonunu kullanıyorum en yüksek android 13 versiyonu hangisiyse artıkHangi sürümü onu da belirtirseniz