- Adım
- Gürdal
- Cihazım
- Note 10 Pro Max
- Konular
- 2
Data backup root yetkisini versem de obb yedeklemiyor. Swiftbackup sorunsuz. Geri ona dönüyorum.
Hocam bağışlayın ama siz KernelSu yada APatch yapmamışmıydınız? Root yetkisi verin Swift Backup a ve her istediğinizi noktasına kadar yedekleyin ve gerektiğinde geri yükleyinSwiftbackupta root istiyor ama root olmasa da calisiyor bu root yetkisi almadan calismiyor.Swifte devam.
Root yetkisi verip kullaniyorum hocam. Konudaki databackup uygulamasi pek islevsel gibi gelmedi. Onu belirtmek istedim.Hocam bağışlayın ama siz KernelSu yada APatch yapmamışmıydınız? Root yetkisi verin Swift Backup a ve her istediğinizi noktasına kadar yedekleyin ve gerektiğinde geri yükleyin
Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pardon hocam, ben yanlış anlamışım...eskiden TWRP de komple yedek alabiliyorduk, sonra Titanium Backup vardı...sonra Swift Backup ı keşfettik, ben zamanında ömür boyu 100 Liraya aldım ve artık vazgeçilmezim oldu...her ne kadar çok fazla rom değiştirmesek de artıkRoot yetkisi verip kullaniyorum hocam. Konudaki databackup uygulamasi pek islevsel gibi gelmedi. Onu belirtmek istedim.
tamamen skill issue.Bende sorun yokData backup root yetkisini versem de obb yedeklemiyor. Swiftbackup sorunsuz. Geri ona dönüyorum.
Hocam A17 demek istedin herhaldeLineageOS ve pixelOS sorumlusu aryan pixelOS için son A16 güncellemesi olduğunu, önümüzdeki ay A16 olacağını duyurdu.
Eski emektarın maşallahı var,A20 ye kadar gidecek valla))
evet doğru diyor.pixelOS ekibi Google A17'yi tanıttıktan hemen ardından A17 için çalışmalara başlayacak.LineageOS ve pixelOS sorumlusu aryan pixelOS için son A16 güncellemesi olduğunu, önümüzdeki ay A17 olacağını duyurdu.
Eski emektarın maşallahı var,A20 ye kadar gidecek valla))
Rom - Kullandığım En İyi (Stock-Custom) RomArkadaşlar şuan hangi romu kullanıyorsunuz?