Rom Kullandığım En İyi (Stock-Custom) Rom

• Konbuyu başlatan crop
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3K
  • Görüntüleme 229K

grdlsv9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
Akşam yine bir rom değiştirmeyi planlıyorum. Sorun şuki databackup ile yedekleme almak istediğimde WhatsApp yedeklenmiyor. Ksu next Super kullanıcı yetkis versemde olması. Öneriniz var mı. Sürekli programları tek tek kurmak zahmetli. Başka önerebileceğiniz bir program veya alternatif bir yöntem

mad_0809

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
4
Akşam yine bir rom değiştirmeyi planlıyorum. Sorun şuki databackup ile yedekleme almak istediğimde WhatsApp yedeklenmiyor. Ksu next Super kullanıcı yetkis versemde olması. Öneriniz var mı. Sürekli programları tek tek kurmak zahmetli. Başka önerebileceğiniz bir program veya alternatif bir yöntem
swift backup olabilir mi hocam pro sürümünü bulabilirseniz toplu yedekleme/geri yüklemede yapıyor ve tr.

Lucas.Rintaro9

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
2026 sonrası sohbetinizi okudum.
Daha önceCrdroid kullandım sevemedim.
e/os murena 1 yıldan fazla kullandım. Bankacılık, kemara vs. sorun olmadı.
Tek sorunu twitter yüklenmiyor.
Oyunlarda en iyi rom bu, Sebebini bilmiyorum ama gerçektende kasma ve donma yapmayan tek rom bu oldu.
eksikleri Gameturbo gibi bir eklentisi yok.

İştahımı kabartınız.
HypersOS base Cupid ID A15 Deneyebilirim.

Genellikle Mobile legends oynuyorum.
E/os murena hangi rom hocam? Link verebilir misin

Soner77

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Turbo 3
Meslek
ROM Builder/Öğrenc
Konular
7
databackup kullanın,uzun süredir kullandığım bir uygulama,aşırı iyi bir seçenektir şiddetle tavsiye ederim

grdlsv9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürdal
Cihazım
Note 10 Pro Max
Konular
2
databackup kullanın,uzun süredir kullandığım bir uygulama,aşırı iyi bir seçenektir şiddetle tavsiye ederim
Lucas önermişti ama WhatsApp yedeklenmiyor. Diğerlerinde de sorun çıkardı. Swift backup o deneyeceğim. Acaba bir ayar mı lazım bilemedim. Data backup ilk kullandıklarımda sorun çıkarmıyordu. Sizde varsa deneyin isterseniz WhatsApp yedeklemesini başarısız gösteriyor. Root yetkisini veriyorum bu arada

Lucas.Rintaro9

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Lucas önermişti ama WhatsApp yedeklenmiyor. Diğerlerinde de sorun çıkardı. Swift backup o deneyeceğim. Acaba bir ayar mı lazım bilemedim. Data backup ilk kullandıklarımda sorun çıkarmıyordu. Sizde varsa deneyin isterseniz WhatsApp yedeklemesini başarısız gösteriyor. Root yetkisini veriyorum bu arada
Sorun yok hocam bende.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Hafızada boş yerin var mı hocam? WhatsApp media bölümünün boyutu yüksek oluyor.

Üst Alt