- Adım
- Bera
- Cihazım
- sweet
- Konular
- 3
ben de crdroid son sürüme güncelledim. stok kerneli (perf) ile devam ediyorum
Google photo backup a gerek varmi zaten romda gömülü geliyor diye biliyorumHocam strix kernel ile muazzam performans veriyor.
Hocam Android 15 ve 16 da fermata çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım bilgin olsun. Bununla ilgili konularda açılmış ama ben çalışan bi apk bulamadım. Carstream falan çalışıyor ama onu bir türlü çalıştıramadım aracın ekranına gelmiyor.Merhaba, bir konu açmıştım ama yazan olmadı mümkünse buradan bir yardım alabilir miyim?
poco x3pro telefonum var atıl. Bootloader yarın açılacak, sonrasında isteğim; telefonda ki tüm kurduğum çeşitli uygulamaları araç ekranında çalıştırmak.
Şuan rootsuz ve bootloader kilidi açılmadan spigen kablolu bağlantıda android auto-fermata-sicreen mirror vs. sağlıklı bağlantı olsa da bir uygulama açtığımda açılsa da araçta ses var görüntü yok durumunda.
Yapay zeka cevapları bu durum için rom önerisi güncelleme alan crdroid üzerinde duruyor.
Öneriniz nedir?
Teşekkür ederim
Teşekkürler üstad. Yapay zeka crdroid android 14 üzerinden hep örnek verdi. Android 14 kullanan crdroid sürümü kurmak mantıklı gibi ozaman. pixel os da var ama poco x3 pro için artık güncelleme almıyormuş. Evoletion x ve lineageos gibileride sıralamış ama pixel os android google üzerinden çalışıyorsa harici uygulamaları engeller ve araç ekranında uygulama çalıştırmaz sanırım.Hocam Android 15 ve 16 da fermata çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım bilgin olsun. Bununla ilgili konularda açılmış ama ben çalışan bi apk bulamadım. Carstream falan çalışıyor ama onu bir türlü çalıştıramadım aracın ekranına gelmiyor.
Adı ne bu paralı port romunValla hala rom değiştirip deneyenlere hayret ediyorum, demek ki biz iyice yaşlanmışız, geçenlerde bir kaşıntı tuttu ve cihazım için bir kaç port rom denedim, hepsi fos çıktı, bir tane paralı port var, herkes çok iyi diyor, ücreti de 5 dolar ama PayPal olmadığı için alamıyorum
2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu romu arkadaş sadece bizim Mi 11 T Pro için portluyor hocamAdı ne bu paralı port romunbeli etmeniz mümkün mü? Ben sweeperos 1.33 ü kuracaktım ama işten fırsat bulamadım. Deneyen kişi animasyonlarda takılma olduğunu bildirince caydım. Şu tüm programları tek tek kurma işi olmasa aslında eğlenceli. Yeni deneyimler.
Skorpi hocam 11T Pro kullanıyordu sanırım.Adı ne bu paralı port romunbeli etmeniz mümkün mü? Ben sweeperos 1.33 ü kuracaktım ama işten fırsat bulamadım. Deneyen kişi animasyonlarda takılma olduğunu bildirince caydım. Şu tüm programları tek tek kurma işi olmasa aslında eğlenceli. Yeni deneyimler.
Halen de kullanmaya devam ediyorSkorpi hocam 11T Pro kullanıyordu sanırım.