Başka önerebilceğin aosp rom var mı?Yok hocam aosp olarak bu rom gayet güzel' onu denemedim
Başka önerebilceğin aosp rom var mı?
Hangi kernel ile geliyor hocam? Onun KSU'lu versiyonunu yükleyebilirsin. Vantum kernel olabilir ya da Sleepy kernel. Evet OSS olan kernelleri yükleyeceksiniz.Bliss romu kurdum konuşmada bile daha berrak bir ses var beyler. Hızlı ve çok iyi.kamerada leica yok sadece. Ben bayıldım bu Roma Lucas.Rintaro hocam ksu yok bu romda. Ne yuklim.kernel olarak? Ve link varsa ÖSS olankullancam deilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde romda tarayıcıyı açtık başka program varken tarayıcı baştan başlıyor. Ram ayarimi var acaba yanı sayfa baştan yukleniyir
Hangi kernel ile geliyor hocam? Onun KSU'lu versiyonunu yükleyebilirsin. Vantum kernel olabilir ya da Sleepy kernel. Evet OSS olan kernelleri yükleyeceksiniz.
Tarayıcı Firefox mu var hocam? Bahsettiğin sorunu Firefox tarayıcıda yaşıyorum ben. MIUI kullanmama rağmen aynı sorun var. Chrome tarayıcıda sorun yok.
Hangi kernel ile geliyor hocam? Onun KSU'lu versiyonunu yükleyebilirsin. Vantum kernel olabilir ya da Sleepy kernel. Evet OSS olan kernelleri yükleyeceksiniz.
Tarayıcı Firefox mu var hocam? Bahsettiğin sorunu Firefox tarayıcıda yaşıyorum ben. MIUI kullanmama rağmen aynı sorun var. Chrome tarayıcıda sorun yok.
Perf kernel mi hocam? Öyleyse stock kernel o.Hızlı şarj ve ksu için hangi kerneli yuklim kewl kernelin ksu kuşu mevcutmudur ?
Perf kernel mi hocam? Öyleyse stock kernel o.
Vantum ya da Sleepy kernel öneririm ama hızlı şarj desteği var mı bilmiyorum
Kewl kernel duymadım hocam, bilgim yok maalesef.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Perf deil hocam kewl