muhakkak harikadır ama ben boyle temasıyla görünüşüyle cok oynanmıs romları sevmıyorum. sadelikten yanayım..Old but gold
Bliss rom iyimidir Lucas. Video izledim gayet stabil duruyor birde güncel çıkmışTeşekkür ederim güzel düşünceleriniz için
Hocam çok fazla kullanamadım onu. MIUI ya da Leica kamera eklemiyor geliştirici. Aperture kamera vardı. Hala öyle sanırım. Hız ve batarya olarak iyiydi ama. Eğer kamera sorun değilse ya da Gcam kullanabiliyorsan deneyebilirsinBliss rom iyimidir Lucas. Video izledim gayet stabil duruyor birde güncel çıkmış
Evet leica yok hocam. Ama gayet hızlı bir rom.Hocam çok fazla kullanamadım onu. MIUI ya da Leica kamera eklemiyor geliştirici. Aperture kamera vardı. Hala öyle sanırım. Hız ve batarya olarak iyiydi ama. Eğer kamera sorun değilse ya da Gcam kullanabiliyorsan deneyebilirsin
Kamera yida ekleseydi rom gayet hızlı hocam. Kullanan yok belli bliss romuHocam çok fazla kullanamadım onu. MIUI ya da Leica kamera eklemiyor geliştirici. Aperture kamera vardı. Hala öyle sanırım. Hız ve batarya olarak iyiydi ama. Eğer kamera sorun değilse ya da Gcam kullanabiliyorsan deneyebilirsin
Android 14 için MIUI kamera port varsa deneyebilirsin ya da Gcam alışabilirsinEvet leica yok hocam. Ama gayet hızlı bir rom.
Kamera yida ekleseydi rom gayet hızlı hocam. Kullanan yok belli bliss romu
Kurmadim henüz ama yağ gibiydi videodaAndroid 14 için MIUI kamera port varsa deneyebilirsin ya da Gcam alışabilirsin
Özelleştirme nasıl peki?
Çoğu AOSP rom öyle zatenKurmadim henüz ama yağ gibiydi videoda
Cihazda video izlenmiyor ne insta da ne youtube da. Birisi arayınca veyahut alarm çalınca kesile kesile çalıyor.Üstatlar yardımınız lazım. Eşimin cihazında saçma sapan sorunlar olmaya başladı. rom Scarlett önerebileceğiniz başka bir rom var mı ? Rom + Kernel'de olur.