Soru Kulaklık tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hardall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
K20 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6
Telefon Modeli
K20 pro
Bootloader Kilidi
Açık
K20 Pro kullanıyorum . 1 senedir İphone kulaklığı kullanıyordum , bozuldu . 250 TL bütçem var Hybrid PRO HD ve Mi Noise Cancelling Type-C düşünüyorum hangisini önerirsiniz acaba .

Type-C olan gürültü engelleme özelliğini merak ediyorum ama telefonda Qalcomm WCD9340 ses çipi var ve kaliteli görünüyor . Type-C kulaklıkların telefonun çipini kullanamadıkları için dahili dac olduğu yazıyor . içindeki kalitelimidir . Telefonun 3,5 mm jack girişi olduğundan kulaklık çalışırmı .

ıphone kulaklığına alıştım silikonlu kulaklık rahatsız edermi .

Teşekkürler .

Hardall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedirhan
Cihazım
K20 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımcı olabilecek yokmu ?

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hem mikrofon kalitesi hemde ses kalitesi olan uygun bir kulaklık olan rock zircon'u almanı tavsiye ederim. Bass kalitesi ile öne çıkıyor. Slikonlu kulaklık her zaman daha iyidir. Bassları,tizleri daha iyi duyarsın. O beş para etmez iPhone kulaklığı ile nasıl müzik dinliyorlar çok merak ediyorum. Sesin tamamı dışarıdan duyuluyor. Bass desen varsa bile duyulmuyor. O bütçeye tws bir kulaklık bakmanızıda öneririm. O bütçeye alacağınız tws kulaklık kablolu kulaklığın kalitesinin yanına yaklaşamaz bunu da bilerek hareket etmenizi öneririm.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt