Yardım Kulaklık ile müzik dinlerken sorun yaşıyorum

ali_azem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Azem
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Merhaba
Geçtiğimiz hafta Mi 6 satın aldım. Ancak kulaklık ile müzik dinlerken tuhaf bir problem ile karşılaştım. Müziği oynatmaya başlattığımda ses çok az geliyor ancak 5 saniye sonra birden müziğin sesi yükseliyor. Eğer bu 5 saniye içinde ses seviyesini yükseltirsem bu sefer de 5 sn sonra son ses yapıp kulaklığı kulağımdan atmak zorunda kalıyorum. Ekranı kilitlersem yada kilidi açarsam gene 5 sn ses kısılıp tekrar artıyor.Müzik 2.kez başladığında ses seviyesi gene çok düşüyor ancak bu sefer artmıyor. Ekranı kilitleme yada kaldırma işlemini yaparsam düzeliyor ama her tekrar ettiğinde şarkı bu işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Bunun komple önüne nasıl geçebilirim

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Bu donanımda ve performanstaki bir telefona yakışmıyor çözülebilir ama neden çözmüyorlar anlamadım geri bildirimde yaptım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suç bizde hocam geribildirimi 3 5 kişi yapıyor zaten diğer kullanıcılar costum rom yüklüyor sorun kalmıyor

Oyla:

teknolojix26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
OSMAN
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Custom romlarda bu sorun çözümlenmiş eu rom, Globe rom vs. gibi romların kendi sitelerindeki changelog kısmına bakarsak görebiliriz.

Oyla:

muratmusluoglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat_musl
Cihazım
mı6
Konular
2
Suç bizde hocam geribildirimi 3 5 kişi yapıyor zaten diğer kullanıcılar costum rom yüklüyor sorun kalmıyor
Öyle şu s7 edge de batarya tam günü çıkartsaydı şu mı işine girmezdim bekliycez artık olmadı haftaya beta yükler denerim birde

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Be
Öyle şu s7 edge de batarya tam günü çıkartsaydı şu mı işine girmezdim bekliycez artık olmadı haftaya beta yükler denerim birde

Eğer Beğenmediysen Mi nin alıcısı vardır hocam satarsın iyi paraya aklında olsun ama donanım mükemmel dir

Oyla:

teknolojix26

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
OSMAN
Cihazım
Xiaomi
Konular
9
Hatırı sayılır derecede geri bildirim olsa düzeltilecek zaten. Hocamızın dediği gibi çoğusu geribildirim yapmıyor diğer kısımda custom rom kullanıyor.

Oyla:

muratmusluoglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat_musl
Cihazım
mı6
Konular
2
Merhaba
Geçtiğimiz hafta Mi 6 satın aldım. Ancak kulaklık ile müzik dinlerken tuhaf bir problem ile karşılaştım. Müziği oynatmaya başlattığımda ses çok az geliyor ancak 5 saniye sonra birden müziğin sesi yükseliyor. Eğer bu 5 saniye içinde ses seviyesini yükseltirsem bu sefer de 5 sn sonra son ses yapıp kulaklığı kulağımdan atmak zorunda kalıyorum. Ekranı kilitlersem yada kilidi açarsam gene 5 sn ses kısılıp tekrar artıyor.Müzik 2.kez başladığında ses seviyesi gene çok düşüyor ancak bu sefer artmıyor. Ekranı kilitleme yada kaldırma işlemini yaparsam düzeliyor ama her tekrar ettiğinde şarkı bu işlemi yapmak zorunda kalıyorum. Bunun komple önüne nasıl geçebilirim
Son beta güncellemesi ile sorun düzeldi

Oyla:

muratmusluoglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
murat_musl
Cihazım
mı6
Konular
2
Son beta güncellemesi ile sorun kalmadı mi6 için

Oyla:

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Son beta güncellemesi ile sorun kalmadı mi6 için

Allaha şükür düzeltebilmişler yeniliklere baktığımda göremedim ama söylediğinize göre düzeltilmiş Teşekkürler bilgilendirme için

Oyla:
Üst Alt