- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 123
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI SystemUi Plug-in Mod | Kronos
Değişiklik Günlüğü:
- iOS Stili Kontrol Merkezi
- Gelişmiş Güç Menüsü
- Mipad Ses Çubuğu
- Daha fazlası!
Ekran görüntüleri:
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Notlar:
Miui 14 CN Desteklenmiyor İmza Doğrulamasını Devre Dışı Bırakın ve Apk'yi Doğrudan Yükleyin.
Alternatif yükleme için aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.
Mod - Kontrol Merkezi Modları | A12 & MIUI 13+
Kontrol Merkezi Modları Android 12 & MIUI 13 ve üstü sürümler ile uyumludur. Magisk Modülü degildir, apk olarak kurulum yapabilirsiniz ancak rootlu bir cihaza sahip olmanız gerekiyor. Öncelik apk imza dogrulamayı devre dışı birakmanız gerekiyor bunun için öncelikle linkini bıraktığım konudan...
forum.miuiturkiye.net
Mod - Cemiuiler / HyperCeiler | Özelleştirme Modu
Cemiuiler / HyperCeiler | Özelleştirme Modu Yeni güncelleme ile birlikte artık beta sürümünden çıktı. Stabil sürümü konuya ekledim. Beta'dan stabil surume geçiş için önce Cemiuiler ayarlarından yaptığınız modlamaların yedeğini alın, sonrasında uygulamayı silin ve konuya ekledigim stabil...
forum.miuiturkiye.net
Talimatlar:
- Zip dosyasını indirin ve magisk'te flashlayın
- Cihazı yeniden başlatın
- Şimdi Keyfini Çıkarın
- İndirmek için tıklayın..! -
Şahsen kurup denemedim ve yapılacak bütün işlerden kendinizin sorumlu olduğunu unutmayın..!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şahsen kurup denemedim ve yapılacak bütün işlerden kendinizin sorumlu olduğunu unutmayın..!
Mod - Kronos MiuiLauncher A10-13 | MIUI 11-14
Kronos MiuiLauncher v3.5 - A10-13 | MIUI 11-14 Bu uygulamayı takip ettiğim telegram kanallardan gördüm ve şuan için deneme şansım olmadığından paylaşmak istedim. Gerekli uygulamaları ve olabildiğince geliştiricinin paylaşımlarını konuya ekleyip size sunuyorum. Denemek isteyenler deneyip sonucu...
forum.miuiturkiye.net