Çözüldü Koskoca miui Türkiye forumundan kimse yardım etmiyor

ahmetctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Koskoca miui Türkiye sayfasindan bir kişi yardım etmiyor yazıklar olsun aranizdan ayrılıyorum

Çözüm
Indirin bu twrp dosyasını..
Twrp girin, install kısmından, sağ alttan flash / install image tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin, karşınıza seçenekler çıkacak, recovery seçin ve işlemi onaylayın, sonra reboot menüsünden reboot recovery yapın.. Sonra istediğiniz işlemleri deneyin.
Hocam bunu kurdum format data yaptım bide wipe menüsünden eski romdan kalıntı olmasın diye wipe deyip önüme geleni sectim sildim reboot recovery dedim system has been destroyed dedi tamam dedim gitti güzelim tel biraz araştırdım vb.meta yükledim twrp ye girdi cihaz sorunsuz şekilde format data yaptım miui 11e geçtim cihaz açıldı hocam teşekkürler

Mondreas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
poco x3
Konular
4
düzgün imei atılmamış şebeke sorunu var, orjinal qcn yedeğin varsa yeninden sağlıklı repair yapılabilir. fakat orjinal kcn yok ise şebeke sorunu yaşaman muhtemel.
sebekede sıkıntı yok sadece turkcell de gelen aramları alamıyorum 4.5g yapınca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatali imei repair diye düşünüyorum tekrardan islem yaptirin
zaten ilk imei yapan kişi yaptı 2. imelidi qcn ler orjinal qcn lik sıkıntı yok

Oyla:

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
Hakikaten bazi insanlari hic anliyamiyorum hep kimse yardim etsin ben yapdim olmadi mantigi hep birilieri benim iwimi gorsun ben yapamiyoru bu mantik dogru degil guzel kardewim buradaki insanlar hocalarimiz bu formu hem eylence hemde bilgi icin kurmuw illaki sana kimse yardim etmeye mecbur degil canim kardewim

Koskoca google dedemiz +youtube teyzemiz var herweyide devletden beklememliyiz artik devir arawdir bul yap devri

Zamaninda bende kac sefer soru sordum cozum alamdim illakide birileri gelsin yardim etsin digede beklemedim kendim buldum cozumlerimi ama ututmamak lazim ki ben bu forumda cok weyler ogrendim kac yilda elbetdeki buradaki usdatlarimin,hocalarimin bilgisinide kafama yaziyorum her seferinde ki illaki bir yerde lazim olur

Oyla:
Üst Alt