Çözüldü Koskoca miui Türkiye forumundan kimse yardım etmiyor

ahmetctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Koskoca miui Türkiye sayfasindan bir kişi yardım etmiyor yazıklar olsun aranizdan ayrılıyorum

Çözüm
Indirin bu twrp dosyasını..
Twrp girin, install kısmından, sağ alttan flash / install image tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin, karşınıza seçenekler çıkacak, recovery seçin ve işlemi onaylayın, sonra reboot menüsünden reboot recovery yapın.. Sonra istediğiniz işlemleri deneyin.
Hocam bunu kurdum format data yaptım bide wipe menüsünden eski romdan kalıntı olmasın diye wipe deyip önüme geleni sectim sildim reboot recovery dedim system has been destroyed dedi tamam dedim gitti güzelim tel biraz araştırdım vb.meta yükledim twrp ye girdi cihaz sorunsuz şekilde format data yaptım miui 11e geçtim cihaz açıldı hocam teşekkürler

ahmetctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Indirin bu twrp dosyasını..
Twrp girin, install kısmından, sağ alttan flash / install image tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin, karşınıza seçenekler çıkacak, recovery seçin ve işlemi onaylayın, sonra reboot menüsünden reboot recovery yapın.. Sonra istediğiniz işlemleri deneyin.
Hocam bunu kurdum format data yaptım bide wipe menüsünden eski romdan kalıntı olmasın diye wipe deyip önüme geleni sectim sildim reboot recovery dedim system has been destroyed dedi tamam dedim gitti güzelim tel biraz araştırdım vb.meta yükledim twrp ye girdi cihaz sorunsuz şekilde format data yaptım miui 11e geçtim cihaz açıldı hocam teşekkürler

Oyla: Çözüm

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Arkadaşlar forum üyesini resmen çözüm manyağı (amiyane tabirle) yapmışsınız. Herkesin eline sağlık. Şimdi arkadaşı forumdan uzaklaştırıp kendisine kalan forum hayatında başarılar dileyelim mi?

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Arkadaşlar forum üyesini resmen çözüm manyağı (amiyane tabirle) yapmışsınız. Herkesin eline sağlık. Şimdi arkadaşı forumdan uzaklaştırıp kendisine kalan forum hayatında başarılar dileyelim mi?
Hocam o size kalmış bence

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Bence daha sıkı sıkı bağlanır foruma giggle~~

Oyla:

kad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
banada yardım etmediler abi yazan 1-2 kişi çıktı onlarda yapamadı
sorunum:Sa hocam bende k30 var 5g li yurtdısı malum yolla kayıtlı sonra klonlandı yeniden kayıt ettirdim sonra turkcell de 4-5 yaptıgımda aramalar bana gelmiyor lakin ben arama yapıyorum 3g ye alınca sıkıtnı yok nedir çözümü bilirmisin
Hala sorununuz çözülmediyse diye söylüyorum. Benzer bir sorunu yine Turkcell'de normal başka bir telefonda yaşamıştım. Arkadaşlar IMEI sorunu filan demişler belki doğrduru ama Turkcell Müşteri Hizmetleriyle görüşmenizde de fayda var. Siz arama yapabiliyor gelen aramaları alamıyorsanız operatör tarafında bir sorun olabilir belki diye düşündüm. Bol şans.

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Beklediğim hareket clap~~clap~~

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Rica ederim Hocam, bir daha önünüze gelen herşeyi silemezsiniz :)

Oyla:

impossible42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Cnc Operatörü
Konular
15
Android 10 da iken aldığımız efs yedeği android 11 de işe yarar mı.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım