Çözüldü Koskoca miui Türkiye forumundan kimse yardım etmiyor

ahmetctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Koskoca miui Türkiye sayfasindan bir kişi yardım etmiyor yazıklar olsun aranizdan ayrılıyorum

Çözüm
Indirin bu twrp dosyasını..
Twrp girin, install kısmından, sağ alttan flash / install image tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin, karşınıza seçenekler çıkacak, recovery seçin ve işlemi onaylayın, sonra reboot menüsünden reboot recovery yapın.. Sonra istediğiniz işlemleri deneyin.
Hocam bunu kurdum format data yaptım bide wipe menüsünden eski romdan kalıntı olmasın diye wipe deyip önüme geleni sectim sildim reboot recovery dedim system has been destroyed dedi tamam dedim gitti güzelim tel biraz araştırdım vb.meta yükledim twrp ye girdi cihaz sorunsuz şekilde format data yaptım miui 11e geçtim cihaz açıldı hocam teşekkürler

Mondreas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
poco x3
Konular
4
Hangi konuda yardım alamadınız ?
banada yardım etmediler abi yazan 1-2 kişi çıktı onlarda yapamadı
sorunum:Sa hocam bende k30 var 5g li yurtdısı malum yolla kayıtlı sonra klonlandı yeniden kayıt ettirdim sonra turkcell de 4-5 yaptıgımda aramalar bana gelmiyor lakin ben arama yapıyorum 3g ye alınca sıkıtnı yok nedir çözümü bilirmisin

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Konularınıza baktım fakat değerli hocalarımız yardımcı olmaya çalışmışlar. Güle güle gidin, gittiğiniz yerde mutlu olun, cevap alamazsanız üzülmeyin. Aramızda kalmanızı çok isteriz tabi. :)

Oyla:

ahmetctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Hocam note 8 var twrp format data yapmiyor kirmizi yazilar cikiyor "error opening data / xxx operation pertmitted" şeklinde bir sürü farkli twrp denedim sonuc ayni

orange fox recovery dene olmazsa pitchblack dene yine olmazsa telefona normal olarak temiz rom kur sonra tekrar twrp yükle çözümler bunlar ve bu kadar basitler.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Hocam note 8 var twrp format data yapmiyor kirmizi yazilar cikiyor "error opening data / xxx operation pertmitted" şeklinde bir sürü farkli twrp denedim sonuc ayni
Miflash ile clean all seçerek fastboot yükleyin hocam. Daha sonra telefonun konusundan tekrar twrp yüklemeyi deneyin.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Indirin bu twrp dosyasını..
Twrp girin, install kısmından, sağ alttan flash / install image tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin, karşınıza seçenekler çıkacak, recovery seçin ve işlemi onaylayın, sonra reboot menüsünden reboot recovery yapın.. Sonra istediğiniz işlemleri deneyin.

Oyla:
Üst Alt