Soru Kordon Tavsiyesi

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
bende aldım burdan ama ne olursa olsun orijinali gibi kaliteli olmuyor elinize alınca anlıyorsunuz zaten. alınmayacak kadar kötü değil sonuçta başka çaremizde yok xiaomi orijinal kordonu satmıyor hiçbir yerde maalesef
Orijinal kordon n11deni mi store mağazasında ve fiziksel mi storelerde var ama 1 tanesi 50tl. Bi kordon için 50tl bana çok gereksiz ve fazla geldi

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
Kullandıktan sonra burada alıntı ile yorum yapar mısınız? Ona göre ben de alayım.
Kordon dün elime ulaştı.Mi band in takıldığı yer orjinali gibi plastiği etli olmadığı için takarken uğraştırdı biraz o da zamanla tak çıkar düzelir.Bilekte hassasiyeti iyi delikli olduğu için iyi hava alıyor ve yine ıslandığında kolay kuruyor.Siyah kırmızı rengini aldım ama orjinalindeki siyah gibi değil bu biraz daha cansız duruyor.Velhasıl kelam 30 lira para verdim ama bu kadar etmez ve orjinaline de 50 lira vermeye değmez.Sonuçta bileklik kordonu sağlam olsun yeter ki orjinali de 9 ay da koptu.Bir de yenisinde plastik pim var bileği tutan orjinalindeki demir pim ile değiştirdim.Daha sağlam oldu.

Ekli dosyalar

• 15872102960016313498362680643314.jpg
    15872102960016313498362680643314.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 27
  • 15872104556923082874572173712206.jpg
    15872104556923082874572173712206.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 26

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
benim aldığımın pimi plastik. orijinali bazen kendi kendine açılıyordu bu ondan çok daha sıkı ve sağlam. bilekliğin takıldığı bölüm ise sağlam bilekliğin takıldığı yer ise takıp çıkartırken daha kolay çıkarılıp takılıyor kendi kendine çıkması imkansız. rengi ise orijinal ile birebir aynı

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
benim aldığımın pimi plastik. orijinali bazen kendi kendine açılıyordu bu ondan çok daha sıkı ve sağlam. bilekliğin takıldığı bölüm ise sağlam bilekliğin takıldığı yer ise takıp çıkartırken daha kolay çıkarılıp takılıyor kendi kendine çıkması imkansız. rengi ise orijinal ile birebir aynı
Güle güle kullanın hocam ben plastiğini hiç denemedim diğeri demir daha sağlam olur diye direk değiştirmiştim.Plastik olanı da bir deneyeyim bakalım.Rengi dediğim gibi beni fazla tatmin etmedi ama onun dışında delikli olması çok işe yarıyormuş.Çünkü artık sık sık el yıkadığımız için bu eskisi gibi ıslak kalmıyor.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Kordon dün elime ulaştı.Mi band in takıldığı yer orjinali gibi plastiği etli olmadığı için takarken uğraştırdı biraz o da zamanla tak çıkar düzelir.Bilekte hassasiyeti iyi delikli olduğu için iyi hava alıyor ve yine ıslandığında kolay kuruyor.Siyah kırmızı rengini aldım ama orjinalindeki siyah gibi değil bu biraz daha cansız duruyor.Velhasıl kelam 30 lira para verdim ama bu kadar etmez ve orjinaline de 50 lira vermeye değmez.Sonuçta bileklik kordonu sağlam olsun yeter ki orjinali de 9 ay da koptu.Bir de yenisinde plastik pim var bileği tutan orjinalindeki demir pim ile değiştirdim.Daha sağlam oldu.
Teşekkürler, ben pek beğenmedim o kolu fotoğraflardan. Çuvaldız ile delip, sert ipten toka yaptım. = )) Şimdilik böyle kullanıyorum. Başka sorun çıkarsa o zaman tekrar düşünürüm ne alacağım diye. İlla çürümüştür diğer kısımları da. Gereksiz pahalı orijinal. Ya da demir filan almak lazım.

Ekli dosyalar

• 15880922612237263110666666128587.jpg
    15880922612237263110666666128587.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 25

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
Teşekkürler, ben pek beğenmedim o kolu fotoğraflardan. Çuvaldız ile delip, sert ipten toka yaptım. = )) Şimdilik böyle kullanıyorum. Başka sorun çıkarsa o zaman tekrar düşünürüm ne alacağım diye. İlla çürümüştür diğer kısımları da. Gereksiz pahalı orijinal. Ya da demir filan almak lazım.
Çok mantıklı olmuş bende deneyeyim bari kesip teşekkürler fikir için hocam

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İp taktıktan sonra fazla gitmedi. Çürümeye başlayınca bir şekilde dağılıyor. Kolunuzdan düşüp, kaybolma riski var. O yüzden direk değişim yapılmalı.
Bileklikli ağırlık eldivenin altında kullandım en son. Eldiveni çıkardığımda bu haldeydi. Daha önce de eldivenin bileklik kısmının altında kullandım mecburen. Bu da çürümeyi hızlandırıyor.

Son düzenleme:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İp taktıktan sonra fazla gitmedi. Çürümeye başlayınca bir şekilde dağılıyor. Kolunuzdan düşüp, kaybolma riski var. O yüzden direk değişim yapılmalı.
Bileklikli ağırlık eldivenin altında kullandım en son. Eldiveni çıkardığımda bu haldeydi.
benim aldığım
hergün kullanıyorum hala ilk gün olduğu gibi. sapasağlam tavsiye ederim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Orijinal kordon almak isteyen arkadaşlar için link bırakayım

Huseyin4291

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Realme Gt 2 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
6
benim aldığım

hergün kullanıyorum hala ilk gün olduğu gibi. sapasağlam tavsiye ederim
Hocam başlarda sana orjinal kordon tavsiye ettim ama 50 TL vermek fazla geldiği için linkte tavsiye ettiğin kordonu aldım bende. Gerçekten fiyatına göre çok iyi tavsiyen için çok teşekkür ederim

Üst Alt