Soru Kordon Tavsiyesi

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
benim kordonun ucundaki kavisli halkanın kenarı koptu yapıştırdım birkaç gün gitti yapıştırıcının tam dibinden yine koptu ayrıca deliklerin olduğu yerdende açılmış çok ince bir tabaka kaldı sağlam kalan. ayrıca kopan yerler cildi tahriş ettiğinden dolayı şuan bilekliği kullanamıyorum. mi storeden sipariş edeceğim diğerleri çok uzun ömürlü değil gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyrun orijinali. ayrıca istanbul, ankara ve izmirde fiziksel mağazalar var
Şu altta adreste 50 tl olarak görünüyor fiyat doğru mu? Aşırı pahalı öyleyse. Üstteki adresteki kaç ay gidiyor acaba? Bendeki 1 seneyi çıkarmadı, 9 ay olmuş. Fakat ben spor yaparken kullanıyorum. Bisiklet, step, dambıl vs. ayrıca aksesuar amaçlı da kullandığımdan aşırı tere maruz da kalıyor. 24 saat kolumdan çıkarmıyorum. Ucuz olanlar da o civarda gidiyorsa kullanım ömrü olarak bence denenebilir?
Bendeki aynı yerden koptu. Yapıştırdım da benimki bakalım ne kadar dayacanacak o halde. =))

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Şu altta adreste 50 tl olarak görünüyor fiyat doğru mu? Aşırı pahalı öyleyse. Üstteki adresteki kaç ay gidiyor acaba? Bendeki 1 seneyi çıkarmadı, 9 ay olmuş. Fakat ben spor yaparken kullanıyorum. Bisiklet, step, dambıl vs. ayrıca aksesuar amaçlı da kullandığımdan aşırı tere maruz da kalıyor. 24 saat kolumdan çıkarmıyorum. Ucuz olanlar da o civarda gidiyorsa kullanım ömrü olarak bence denenebilir?
Bendeki aynı yerden koptu. Yapıştırdım da benimki bakalım ne kadar dayacanacak o halde. =))
Benimki de 10 ay gitti 24 saat saat bende kolumdan çıkarmıyorum. 15tl olanların yumuşaklığı ömrü rengi sağlığa zararlılık bilgisi yok

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
bende bunu aldım hem çok delikli olması hava alması açısından birde su temasında çabuk kuruyacak olmasından dolayı iyi bir tercih gibi gözüktü bakalım inşallah bilekteki hissiyatı da iyidir.

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
bende bunu aldım hem çok delikli olması hava alması açısından birde su temasında çabuk kuruyacak olmasından dolayı iyi bir tercih gibi gözüktü bakalım inşallah bilekteki hissiyatı da iyidir.
Kullandıktan sonra burada alıntı ile yorum yapar mısınız? Ona göre ben de alayım.

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
Tamam hocam gelince yorum yazarım

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
Hıııı kordommuş

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Bu ürün yorumlarını okudum genel olarak iyi demişler. Alerji türü şeylerde yapmamış. 2 tane alınca 25tl oluyor fiyatı. Sanırım bundan alacağım. Bir kordona 50tl biraz fazla geliyor çünkü o da maksimum 1 yıl gider

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Bu ürün yorumlarını okudum genel olarak iyi demişler. Alerji türü şeylerde yapmamış. 2 tane alınca 25tl oluyor fiyatı. Sanırım bundan alacağım. Bir kordona 50tl biraz fazla geliyor çünkü o da maksimum 1 yıl gider
sipariş verdim. yorumları sipariş vermeden önce daha detaylı inceledim. yorumlara göre orijinale en yakın olanı bu ve yaklaşık 8 ay dayanıyor. 2 tane aldım toplam 25tl ödedim teslim edildiğinde daha detaylı bir yazı yazarım

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
bende aldım burdan ama ne olursa olsun orijinali gibi kaliteli olmuyor elinize alınca anlıyorsunuz zaten. alınmayacak kadar kötü değil sonuçta başka çaremizde yok xiaomi orijinal kordonu satmıyor hiçbir yerde maalesef

Üst Alt