Şahsınızla alakalı verdiğiniz bilgi ve referansları görünce işte tamam dedim, teknoloji ve android konusunda hakikaten uzman bir arkadaş. Son zamanlarda forumda gördüğüm bilgi kirliliğine çare olabilecek ve benim gibi android cahili sonradan görme bir Xiaomi cinin bile ufkunu açabilecek engin bilgi deneyimlerle donanmış bir üstad... Ne bileyim ben büyük bir hayalkırıklığına uğrayacağımı? Hani hep deriz ya dağ fare doğurdu diye. Hakikaten siz bu deyimin canlı timsali oldunuz hocam. Öyle ya Google amcadan bir tıkla öğrenebileceğimiz bilgileri bulup paylaşmak için uzman olmaya lüzum var mı?
Anladığım kadarıyla Xiaomi cihazlar konusundaki sıkıntı ve problemlere çare üretildiği böyle bir teknoloji paylaşım platformu size hafif geliyor. Yada ciddiye almıyorsunuz. Ve ben bunun forumun formatına aykırı olması hasebiyle yönetici dostlarımıza, yardım ve paylaşım bekleyen üye kardeşlerimize ise ( içi boş ve lüzumsuz yazılarınız yüzünden ) bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Forum adminlerimizi yakinen tanımanız da bu hakikati değiştirmez.
Böyle geyik muhabbetlerin yapıldığı bir bir konu var zaten hocam.
Skorpi hocamın açmış olduğu linki bırakıyorum. Anladığım kadarıyla sizde güzel hikayeler var. Bence siz oradan devam edin.
Sohbet - Sohbet köşesi
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi