Konu Editlendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ben olayı hala henüz çözebilmiş değilim, sanırım Ağam bizlerle eğlenip, Kafa buluyor gibime geliyor...tam teşhis için biraz daha vakit lazım

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Estağfirullah Skorpi hocam ne haddime öyle bir şey aklımın ucundan bile geçmez, sizinle konuşabilseydik beni anlardınız hala aramanızı bekliyorum... ;(

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Şahsınızla alakalı verdiğiniz bilgi ve referansları görünce işte tamam dedim, teknoloji ve android konusunda hakikaten uzman bir arkadaş. Son zamanlarda forumda gördüğüm bilgi kirliliğine çare olabilecek ve benim gibi android cahili sonradan görme bir Xiaomi cinin bile ufkunu açabilecek engin bilgi deneyimlerle donanmış bir üstad... Ne bileyim ben büyük bir hayalkırıklığına uğrayacağımı? Hani hep deriz ya dağ fare doğurdu diye. Hakikaten siz bu deyimin canlı timsali oldunuz hocam. Öyle ya Google amcadan bir tıkla öğrenebileceğimiz bilgileri bulup paylaşmak için uzman olmaya lüzum var mı?
Anladığım kadarıyla Xiaomi cihazlar konusundaki sıkıntı ve problemlere çare üretildiği böyle bir teknoloji paylaşım platformu size hafif geliyor. Yada ciddiye almıyorsunuz. Ve ben bunun forumun formatına aykırı olması hasebiyle yönetici dostlarımıza, yardım ve paylaşım bekleyen üye kardeşlerimize ise ( içi boş ve lüzumsuz yazılarınız yüzünden ) bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Forum adminlerimizi yakinen tanımanız da bu hakikati değiştirmez.
Böyle geyik muhabbetlerin yapıldığı bir bir konu var zaten hocam. Skorpi hocamın açmış olduğu linki bırakıyorum. Anladığım kadarıyla sizde güzel hikayeler var. Bence siz oradan devam edin. Sohbet - Sohbet köşesi

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Hocam, size katılmamak elde değil. Murad Ali beyin paylaşımlarını hevesle açıyorum. Çünkü yeni bilgi öğreneceğimi düşünerek konuya giriyorum. Sonra ise affedersiniz, resmen aldatıldığımı hissediyorum. Hepimiz reel hayatta bir çok sorunla boğuşuyoruz. Bu süreç içerisinde, hayattaki en değerli varlığımız olan zamanımızı harcayıp konuları okuyoruz. Bizler yeni bilgiler öğrenerek bu bilgileri geleceğe, bizden sonraki nesile aktarmak için varız. Murad ali hocamızdan iyi şeyler öğreneceğimizi umuyordum. Fakat yanılmışım.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Hocam, size katılmamak elde değil. Murad Ali beyin paylaşımlarını hevesle açıyorum. Çünkü yeni bilgi öğreneceğimi düşünerek konuya giriyorum. Sonra ise affedersiniz, resmen aldatıldığımı hissediyorum. Hepimiz reel hayatta bir çok sorunla boğuşuyoruz. Bu süreç içerisinde, hayattaki en değerli varlığımız olan zamanımızı harcayıp konuları okuyoruz. Bizler yeni bilgiler öğrenerek bu bilgileri geleceğe, bizden sonraki nesile aktarmak için varız. Murad ali hocamızdan iyi şeyler öğreneceğimizi umuyordum. Fakat yanılmışım.

Ironsides hocam ne olur yapmayın böyle burada kendimi ifade edemedim, bu da beni üzüyor inanın, evet sizlere faydalı olamadım inanın ben sizden fazla üzülüyorum kendimi geri çektim konunun özü bu
Aklımın ucundan geçmezdi ama ben bu değilim inanın

Sufisko

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
..-..
Cihazım
Mi 11 lite 5g N
Konular
35
Bi an başka forumdayım sandım..

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Ironsides hocam ne olur yapmayın böyle burada kendimi ifade edemedim, bu da beni üzüyor inanın, evet sizlere faydalı olamadım inanın ben sizden fazla üzülüyorum kendimi geri çektim konunun özü bu
Aklımın ucundan geçmezdi ama ben bu değilim inanın

Size olan duygularımı yazmam gerekiyordu. Çünkü ben değerli kişilerin konularını ayrıca,özenle, keyifle okurum. Bana her zaman değer katar. Şahsım adıma sizi bu listeden çıkartıyorum. Konularınızı farklı yönde değerlendirip okuyacağım. Ama üzülmeyin, üzülecek bir şey yok. İnsani olarak büyüklerime her daim saygı duyarım. Sağlıcakla kalın.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Şu sözünüze üzülmedim değil ''ufkunu açabilecek engin bilgi deneyimlerle donanmış bir üstad..''
Ve yorumunuza katılmamam elde değil yeren göge kadar haklısınız bende farkındayım içi boş ve geyik muhabbeti tarzı takılıyor olmama, en derinden üzüldüğümü de bilmenizi isterim, adminleri tanıyor olmam önemli değil çünki onlardan hiçbir ayrıcalık talebim olmadı olamazda

Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ben konuya girip detay almak için birşeyler sorduğumda üyeden cevap gelmeden başkaları alakasız sorular ve farklı şeyler yazmaya başlıyor bende gençleri kırmamak adına geri çekiliyorum, kısaca işin aslı öyle değil inanın ben sizden fazla üzülüyorum
Ben de genç değilim hocam. Elli sekiz yaşında emekli bir öğretmenim. Android cahili olduğum da gerçektir ama daha gerçek olan şey ise Miuitürkiye forumunda basit bir güncelleme hatasını dahi çözmekten aciz kullanıcıların dahi olmasıdır. İnsanlar forum kurallarını dahi gözardı ederek Acil, lütfen, yardım vs başlıkları altında konu açma ihtiyacı hissediyorlar. Hatta bazen öyle oluyor ki yönetici dostlarımız cevap yerine çoğu zaman kural hatası hatırlatmasında bulunmak mecburiyetinde kalıyorlar.
Başta siz olmak üzere bir çoğumuzun unuttuğu şey şu. Biz beklentileri yüksek tutuyoruz. Tabii hal böyle olunca insanların sükûtu hayale uğraması daha da ağır oluyor. Bilgi paylaşılınca güzeldir düsturundan yola çıkarsak insanlar bizim titr imize yada sayısı belirsiz lakaplarımıza değil sunacağımız bilgi derecesinin dimağlarında ne kadar yer edindiğine bakarlar. Dolaysıyla da o bilginin ihtiyaçlarına ne derecede cevap verdiğine...

Miuitürkiye forumu yardım ve paylaşmayı seven insanların oluşturduğu ve Xiaomi cihazlarına destek veren tek platform. Benim ve benim gibi düşünenler için de bir aile ortamı... Her ne kadar son zamanlardaki gidişatından memnun olmasam da bu forumu yüceltip daha ileriye taşımak ta, kaliteyi aşağı çekip onu sıradanlaştırmak ta bizim inisiyatifimizde...
Hepimizin bunları göz önünde bulundurup ona göre hareket etmesi hem insani hem de vicdanı bir vazifedir diye düşünüyorum.

Not: Maksadımın sizi rencide etmek olmadığını da bilmenizi isterim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ben de genç değilim hocam. Elli sekiz yaşında emekli bir öğretmenim. Android cahili olduğum da gerçektir ama daha gerçek olan şey ise Miuitürkiye forumunda basit bir güncelleme hatasını dahi çözmekten aciz kullanıcıların dahi olmasıdır. İnsanlar forum kurallarını dahi gözardı ederek Acil, lütfen, yardım vs başlıkları altında konu açma ihtiyacı hissediyorlar. Hatta bazen öyle oluyor ki yönetici dostlarımız cevap yerine çoğu zaman kural hatası hatırlatmasında bulunmak mecburiyetinde kalıyorlar.
Başta siz olmak üzere bir çoğumuzun unuttuğu şey şu. Biz beklentileri yüksek tutuyoruz. Tabii hal böyle olunca insanların sükûtu hayale uğraması daha da ağır oluyor. Bilgi paylaşılınca güzeldir düsturundan yola çıkarsak insanlar bizim titr imize yada sayısı belirsiz lakaplarımıza değil sunacağımız bilgi derecesinin dimağlarında ne kadar yer edindiğine bakarlar. Dolaysıyla da o bilginin ihtiyaçlarına ne derecede cevap verdiğine...

Miuitürkiye forumu yardım ve paylaşmayı seven insanların oluşturduğu ve Xiaomi cihazlarına destek veren tek platform. Benim ve benim gibi düşünenler için de bir aile ortamı... Her ne kadar son zamanlardaki gidişatından memnun olmasam da bu forumu yüceltip daha ileriye taşımak ta, kaliteyi aşağı çekip onu sıradanlaştırmak ta bizim inisiyatifimizde...
Hepimizin bunları göz önünde bulundurup ona göre hareket etmesi hem insani hem de vicdanı bir vazifedir diye düşünüyorum.

Not: Maksadımın sizi rencide etmek olmadığını da bilmenizi isterim.

Size aynen katılıyorum ve bir eğitimci olduğunuz için yaşınız ne olursa olsun ellerinizden öpüyorum...

Markası ne olursa olsun veya kullandığı arayüz ne olursa olsun Android'i anlamanın yolu Android SDK'dan geçer, açık kaynak kodlu bu sistemde hergün yenilikler yapılmakta bu nedenledir ki çözümler hergün değişmektedir burada değinmek istediğim şu Android sistemde ben bilirim yanılgısına düşerseniz yanılırsınız çünki dün farklı olan bugün farklıdır bu değişimi kaçırmak istemezseniz de (sizi kastetmiyorum) tabiri caizse Android SDK'yı saniye saniye takip etmeniz gerekiyor buna bağlı olarakta sorular sorular birbirini takip ediyor, bu çok detaylı bir konu bu nedenle dilerseniz size özelden tel numaramı vereceğim ve görüşürsek beni çok iyi anlayacağınızı umud ediyorum.

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Şu sözünüze üzülmedim değil ''ufkunu açabilecek engin bilgi deneyimlerle donanmış bir üstad..''
Ve yorumunuza katılmamam elde değil yeren göge kadar haklısınız bende farkındayım içi boş ve geyik muhabbeti tarzı takılıyor olmama, en derinden üzüldüğümü de bilmenizi isterim, adminleri tanıyor olmam önemli değil çünki onlardan hiçbir ayrıcalık talebim olmadı olamazda

Şöyle bir sıkıntı yaşıyorum ben konuya girip detay almak için birşeyler sorduğumda üyeden cevap gelmeden başkaları alakasız sorular ve farklı şeyler yazmaya başlıyor bende gençleri kırmamak adına geri çekiliyorum, kısaca işin aslı öyle değil inanın ben sizden fazla üzülüyorum
kırmamak adına geri çekiliyorum

demişsiniz o zaman kendinizi komple geri çekin sadece sohbet konularına yazın insanları rahatsız etmeyin. forumda zaten olan konuları tekrar açmayın. kopya yapıştır ile konu açmak bilgi göstergesi değil cahillik belirtisidir. Benim fikrim bu şekilde devam ederseniz bir şekilde forum yönetimi sizi uzaklaştıracaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt