Yardım Klavyede dokunmatik sorunu

emretas01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
EMRE TAŞ
Cihazım
Mİ A2 128
Konular
3
Klavyede dokunmatik bozuk çalışıyor, bazen yapıyor bunu. yazmakta zorlanıyorum, birkaç kişi daha yaşamış bu durumu acaba bir çözüm yolu var mıdır ?

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Doğrudur da ben hangi romu kullandigimi belirtmek icin onu yazdim. Virgül koymayinca yanlis anlasildim herhalde. Kullandigim rom stok rom. Global stable yani. Ama bu sorun miui 11le beraber olmaya basladi.
Mia2 nin stok romu android one miuı değil usta

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Merhaba, size çözümü anlatmış. Eğer stok rom kullanıyorsanız klavyedeki anlık donmalar cihazın kendi stok romundan kaynaklı. Belli bir hıza yetişemiyor gibi. Önce sekko hocamın dediği gibi fabrika ayarlarına dönüp, yine memnun kalmazsanız farklı bir klavye deneyelim. Örneğin swift keyboard
Miuı 10.3.6 stable geçtim klavyedeki sorun yine devam ara ara eskisi kadar olmasada var komple tüm slotları fornat data yaptım aksine stok android one kurdum daha az yapmıştı ama hepsinde var açıkçası android 9 geldinden beri ekran sorunları başladım ilk android 9 da ekran titremesi vardı herkezde acaba omu bozdu birde ekran koruyucu değişcem inşallah onla alakalıdır

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Miuı 10.3.6 stable geçtim klavyedeki sorun yine devam ara ara eskisi kadar olmasada var komple tüm slotları fornat data yaptım aksine stok android one kurdum daha az yapmıştı ama hepsinde var açıkçası android 9 geldinden beri ekran sorunları başladım ilk android 9 da ekran titremesi vardı herkezde acaba omu bozdu birde ekran koruyucu değişcem inşallah onla alakalıdır

Klavye sorunu evet bariz şekilde stokta belli oluyor. Ama nedendir bilmiyorum miui romlarda bende sorun yok. Ekran titremesi gibi sorunda yok. Belki sizin cihazda bir sorun olabilir.

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Klavye sorunu evet bariz şekilde stokta belli oluyor. Ama nedendir bilmiyorum miui romlarda bende sorun yok. Ekran titremesi gibi sorunda yok. Belki sizin cihazda bir sorun olabilir.
Ekran titremesi şuanda yok zaten ilk android 9 gğncellemesi geldiği zaman klavye donması yerine titreme vardı oda mesaj yarken oluyordu benden başka kişilerdede vardı şubat güncellemesi ne kadar sürdü şubatta herkezde sorun gitti 4 5 kişide vardı ama şuanda klavye basmama olayı var oda hazirandan sonra ve miuıda başladı bana android 8.1 fabrika sürümü ve a2 nin tüm aylara ait stok romu lazım Nisan mayıs aylarını iyi idi nasıl bulabılırım olmadı 6x e çevirip deneyecem ayrıca ekran koruyucudanda şüpheleniyorum

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Miuı11 stable geçtim kalavye donması devam ediyor wipe yapacam devam ederse miuı10 yada android8be döncem sıfr bu yüzdrn cihazdsn doğudum başka klavye kullanıyorum onda az oluyor ama oluyor

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Miuı11 stable geçtim kalavye donması devam ediyor wipe yapacam devam ederse miuı10 yada android8be döncem sıfr bu yüzdrn cihazdsn doğudum başka klavye kullanıyorum onda az oluyor ama oluyor
Bunu denedinizmi?

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Bunu denedinizmi?
Bu ayarı ilk kez görüyorum şimdi deneyeceğim yok ekran arızalı yok rom değiş yok çip arızalı olabilir herşeyi dediler eskiden yoktu sonradan oldu deneyip yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu denedinizmi?
Uygulama duraklatıldı diyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-12-14-22-50-10-748_com.fb.fluid.jpg
    Screenshot_2019-12-14-22-50-10-748_com.fb.fluid.jpg
    159,4 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bu ayarı ilk kez görüyorum şimdi deneyeceğim yok ekran arızalı yok rom değiş yok çip arızalı olabilir herşeyi dediler eskiden yoktu sonradan oldu deneyip yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama duraklatıldı diyor
Etkin yapip gerekli ayarları yapın

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Merhaba, size çözümü anlatmış. Eğer stok rom kullanıyorsanız klavyedeki anlık donmalar cihazın kendi stok romundan kaynaklı. Belli bir hıza yetişemiyor gibi. Önce sekko hocamın dediği gibi fabrika ayarlarına dönüp, yine memnun kalmazsanız farklı bir klavye deneyelim. Örneğin swift keyboard
Hocam bende boyle bir sorun olmiyor ?

Oyla:

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Hocam bende boyle bir sorun olmiyor ?
Biz akşama kadar yoğun kullandıpımız için fark ediyoruz herzaman yapmıyor telefon yopun kullanıyoruz iş gereği düşmüyor pek elden yoğun iş olursa ele almıyorum ondan dolayı fark ediyoruz

Oyla:
Üst Alt