Yardım Klasör Sorunu

Dlsz.44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dlsz
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
1
Arkadaşlar acemiyim burda umarım kendimi doğru şekilde ifade ederim. Yeni kullanmaya başladım cihazı ad kartta özel klasörüm vardı yıllardır var olan anılarım. Benden kalabalık olmasın dedim ve klasöre basılı tutup gizledim. Şifreleniyor dedi ve dosya komple gitti. Dosyalarda gizli dosyalar diye girmedigim yer kalmadi. İki defa yukardan çekme ayarlar mi could herşeye baktım ama yok ses kayıtları vs de vardi ama hiç bişey yok klasörlerim gitti. Sonra deneme amaçlı aynı şekil klasör ve resim gizledim onları yukardan çekerek buldum ama diğerleri yok. Silmedim silinmiş yerde boş. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Sorunu tam olarak anlamadım. Sd kart yoksa telefonun Kendi belleği?
Sd kart ise kartı çıkarın başka bir cihazda kontrol edin. Yok telefon belleği ise çok ihtimal ki, silinmiş. Siz silmedinizse de, çok ihtimalen güvenlik uygulaması silmiş.

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Arkadaşlar acemiyim burda umarım kendimi doğru şekilde ifade ederim. Yeni kullanmaya başladım cihazı ad kartta özel klasörüm vardı yıllardır var olan anılarım. Benden kalabalık olmasın dedim ve klasöre basılı tutup gizledim. Şifreleniyor dedi ve dosya komple gitti. Dosyalarda gizli dosyalar diye girmedigim yer kalmadi. İki defa yukardan çekme ayarlar mi could herşeye baktım ama yok ses kayıtları vs de vardi ama hiç bişey yok klasörlerim gitti. Sonra deneme amaçlı aynı şekil klasör ve resim gizledim onları yukardan çekerek buldum ama diğerleri yok. Silmedim silinmiş yerde boş. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?
Hocam dosyalarım klasöründeyken en üstteki dosyaya basılı tutarak aşağıya sürüklediğinizde gizli dosyaları açmak için şifre ister sizden denediniz mi ?

Oyla:

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Hocam dosyalarım klasöründeyken en üstteki dosyaya basılı tutarak aşağıya sürüklediğinizde gizli dosyaları açmak için şifre ister sizden denediniz mi ?
Yazdığına göre denemiş.

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Dosyaları gizlediyseniz mi clouds yedeklenmiştir o. Oradan kontrol edin. Veya mi Explorer ile de bakın, yukarıdan aşağıya doğru kaydırınca gizli dosyaları çıkarabilirsiniz

Oyla:

Dlsz.44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dlsz
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu tam olarak anlamadım. Sd kart yoksa telefonun Kendi belleği?
Sd kart ise kartı çıkarın başka bir cihazda kontrol edin. Yok telefon belleği ise çok ihtimal ki, silinmiş. Siz silmedinizse de, çok ihtimalen güvenlik uygulaması silmiş.
Kartı çıkardım klasörler yok sifreleniyor dedi adım gibi eminim baska gizlenmiş dosyalara uyguladığı işlemi uyguladı ama klasörler yok yaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet oldu herşey normal sonradan gizlenenleri buluyorum tmm ama ilk attığım üç klasör yok

Dosyaları gizlediyseniz mi clouds yedeklenmiştir o. Oradan kontrol edin. Veya mi Explorer ile de bakın, yukarıdan aşağıya doğru kaydırınca gizli dosyaları çıkarabilirsiniz
Yedekleme kapalı acmamistim orayı henüz anlamadım aynı işlem uyguladığım klasörler bulunuyor ama onlar gitti

Silnmiş ise Bu uygulama ile geri döndürmek olur
Denedim ama en fazla 4 tane çıktı 200 kusurdu silindiğini sanmıyorum

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Kartı çıkardım klasörler yok sifreleniyor dedi adım gibi eminim baska gizlenmiş dosyalara uyguladığı işlemi uyguladı ama klasörler yok yaa

Evet oldu herşey normal sonradan gizlenenleri buluyorum tmm ama ilk attığım üç klasör yok

Yedekleme kapalı acmamistim orayı henüz anlamadım aynı işlem uyguladığım klasörler bulunuyor ama onlar gitti

Denedim ama en fazla 4 tane çıktı 200 kusurdu silindiğini sanmıyorum
Yinede bi kontrol edin mi cloudu. Belki birşey çıkar

Oyla:

Dlsz.44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dlsz
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yinede bi kontrol edin mi cloudu. Belki birşey çıkar
Kontrol ettim çöp kutusu olan her yere baktım yok. Silinen klasörü geri getirme uygulaması varmı resimleri geri getirme programlari çalışmıyor

Oyla:

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
geçmiş olsun bende o dosya yöneticisiyle öyle bişey yapmıştım o dosyalara hiç bir şekilde ulaşamadım

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
61
hocam galerinizin sağ üstündeki 3 nktaya tıklayarak o ekranın ekran görüntüsünü atar mısınız.Bende o kısımda gizli dosyalar adında bi ayar var

Oyla:
Üst Alt