Yardım Klasör Sorunu

Dlsz.44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dlsz
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
1
Arkadaşlar acemiyim burda umarım kendimi doğru şekilde ifade ederim. Yeni kullanmaya başladım cihazı ad kartta özel klasörüm vardı yıllardır var olan anılarım. Benden kalabalık olmasın dedim ve klasöre basılı tutup gizledim. Şifreleniyor dedi ve dosya komple gitti. Dosyalarda gizli dosyalar diye girmedigim yer kalmadi. İki defa yukardan çekme ayarlar mi could herşeye baktım ama yok ses kayıtları vs de vardi ama hiç bişey yok klasörlerim gitti. Sonra deneme amaçlı aynı şekil klasör ve resim gizledim onları yukardan çekerek buldum ama diğerleri yok. Silmedim silinmiş yerde boş. Lütfen bana yardımcı olur musunuz?

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Kontrol ettim çöp kutusu olan her yere baktım yok. Silinen klasörü geri getirme uygulaması varmı resimleri geri getirme programlari çalışmıyor
WhatsApp ile foto gönder bastıkta gizli dosya içinde olan fotolar gözüküyor. Bir bakın varmıdır.

Oyla:

Dlsz.44

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dlsz
Cihazım
Xiaomi Note 8 P
Konular
1
geçmiş olsun bende o dosya yöneticisiyle öyle bişey yapmıştım o dosyalara hiç bir şekilde ulaşamadım
Offf ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam galerinizin sağ üstündeki 3 nktaya tıklayarak o ekranın ekran görüntüsünü atar mısınız.Bende o kısımda gizli dosyalar adında bi ayar var
O var hocam o klasörler atıldı başarılı dedi ama ulaşamıyorum ondan başka klasörler attım o dosya da mevcut onlar gitti

Dosyaları gizlediyseniz mi clouds yedeklenmiştir o. Oradan kontrol edin. Veya mi Explorer ile de bakın, yukarıdan aşağıya doğru kaydırınca gizli dosyaları çıkarabilirsiniz
Mi Explorer ne oluyor onu bulamadım

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Offf ya

O var hocam o klasörler atıldı başarılı dedi ama ulaşamıyorum ondan başka klasörler attım o dosya da mevcut onlar gitti

Mi Explorer ne oluyor onu bulamadım
Play store da mi explorer yazınca çıkar. Dosya yönetici uygulamasıdır. Telefondaki dosyaları görebiliyorsunuz. Daha gelişmiş ona benzer uygulamalar da var. Es file Explorer, rs file explorer, FX file explorer gibi uygulamaları deneyebilirsiniz. Telefonu bilgisayara bağlayıp, gizli dosyaları göster yapınca gösterir belki, denemek lazım

Oyla:
Üst Alt