Soru (Kısmen Çözüldü-Kaynak Tespit Edildi) Redmi Note 8 Pro Wireless Sorunu (Akıllı saati/bilekliği olanlar bir el atabilir mi :) )

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Merhaba

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sabah yardım bölümünde açmıştım ama orada 8 Pro kullanıcısı pek bulunmuyor sanırım. Bu nedenle burada da mecburen bir konu açayım dedim.

8 Pro kullanan arkadaşlar Wireless bağlantısının Bluetooth açık ve Kapalı konumda iken test edebilirler mi acaba ?

Videodaki gibi bir dalgalanma oluyor mu? Cihazların hepsinde mi var bu sorun yoksa bir kısmında mı var çözmek istiyorum.

Videoda test Bluetooth kapalı iken başlayıp sonra açıyorum, sonra tekrar kapıyorum ve tekrar açıyorum. Buna göre takip edebilirsiniz.

Bluetooth açıkken Wireless bağlantısı resmen dengesizleşiyor.

Teşekkürler deneyip sonuç yazan arkadaşlara şimdiden.

Güncelleme: Cihazı sıfırladım, sıfırladıktan sonra kurar kurmaz test ettim problem yoktu. Kulaklığı ekledim yine sorun yoktu, ta ki ne zaman Huawei Band 5 bilekliği ekledim aynı sorun geri döndü. Aklıma gelip bilekliği kapatarak denemiştim daha önce fark etmemişti ama şu anda bilekliği "Eşleştirmeyi Kaldır" demediğim sürece bu sorunu yapıyor. Denemek için Redmi Note 7 ye tekrar ekledim onda sorun yok. Ama Pro 8 de eşleştirdiğim anda bu sorun başlıyor.

Aynı sorunu yaşayan olursa bluetooth cihazlarını tek tek denesinler, eşleştirme kaldırarak.

EDIT: Kulaklık vs. neredeyse tüm cihazlar hemen olmasa bile bir süre sonra wifi bağlantısının içine ediyor :) Modem kanallarını denemekten başlayıp neredeyse denenebilecek herşeyi denedim bir sonuç yok :)

İyi akşamlar

Son düzenleme:

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9
Niye sürekli 4G de kullanıyorsunuz ki? Bluetooth u kapayın problem kalmıyor zaten..problem Bluetooth ile wifi aynı anda açıksa yapıyor..

Bende bileklik var zaten bileklik tüm gün bilgileri depoluyor..dışarıya çıktığımda wifi kapatıp Bluetooth açıyorum gerekli senkronizasyonu yapıyor eve veya işe geldiğimde bluetoothu kapıyorum problem kalmıyor..ha Gönül isterdi ikiside açıkken problem olmasın ama sanırım donanımsal ve çakışan bir durum var..
Bileklik var kulaklık var

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Lambanincini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
Bileklik var kulaklık var

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulaklığı evde kullanmayacak kablolu kulaklık akacaksınız..şahsen ben kulaklığı kablolu kullanmaya başladım gerçi benim kulaklık büyük modellerden..yani çözümü yok şu an için telefonu değiştireceksiniz veya..yada modeminizin 5 GHz ayarı varsa onu açacaksınız..ben bu problemi nasıl çözdüm evde? Wifi yükseltici mevcut evimde üst katta ..modem alt katta çekmiyor diye almıştım Zyxel yükselticide 5 GHz seçeneği mevcut ona bağlanıyorum modemden aldığı 2.4 ü bana 5 olarak bağlıyor telefonda buna inanıyor herhalde sıkıntı olmuyor..aksi halde direk modeme veya yükselticinin 2.4 üne bağlanırsa kasıyor bağlantı..bunuda üstteki yorumlardan sonra test ettim..bide eski Bluetooth bplantılı cihazlar sorunsuz bağlanıyor..

Oyla:

emo4888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrecan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
Baba ben bu telefona para vermişim kulaklığa para vermişim neden birdaha kulaklık alayım adam gibi yapacaklarmış o zaman

Oyla:

Lambanincini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0
Baba ben bu telefona para vermişim kulaklığa para vermişim neden birdaha kulaklık alayım adam gibi yapacaklarmış o zaman

Yapmamışlar işte hiç test etmedilerde demek yada yazılımdan olabilirmi diyede düşünüyorum.. ben çözüm sunuyorum mutlu olmayan satabilir..yada böyle çözümlerle zamanı kurtarır..ben şahsen zamanı kurtarıyorum..

Oyla:

emo4888

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrecan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
3
Yapmamışlar işte hiç test etmedilerde demek yada yazılımdan olabilirmi diyede düşünüyorum.. ben çözüm sunuyorum mutlu olmayan satabilir..yada böyle çözümlerle zamanı kurtarır..ben şahsen zamanı kurtarıyorum..
Hocam ben size demiyorum telefonu yapan adamlara misilleme yani

Oyla:

centerboys

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kazım
Cihazım
Mi Max 2
Konular
6
Kulaklığı evde kullanmayacak kablolu kulaklık akacaksınız..şahsen ben kulaklığı kablolu kullanmaya başladım gerçi benim kulaklık büyük modellerden..yani çözümü yok şu an için telefonu değiştireceksiniz veya..yada modeminizin 5 GHz ayarı varsa onu açacaksınız..ben bu problemi nasıl çözdüm evde? Wifi yükseltici mevcut evimde üst katta ..modem alt katta çekmiyor diye almıştım Zyxel yükselticide 5 GHz seçeneği mevcut ona bağlanıyorum modemden aldığı 2.4 ü bana 5 olarak bağlıyor telefonda buna inanıyor herhalde sıkıntı olmuyor..aksi halde direk modeme veya yükselticinin 2.4 üne bağlanırsa kasıyor bağlantı..bunuda üstteki yorumlardan sonra test ettim..bide eski Bluetooth bplantılı cihazlar sorunsuz bağlanıyor..

Router ile oluyorsa modem almaya gerek yok

Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Geliştirici seçeneklerinde bulunan iki seçeneği açıp deneyebilirmisiniz bende bi hızlanma var gibi. Bileklik bağlı modemdem 3 oda uzaktayım yinede iyi şu an bağlantım.

Oyla:

Lambanincini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi note 8 p
Konular
0

Geliştirici seçeneklerinde bulunan iki seçeneği açıp deneyebilirmisiniz bende bi hızlanma var gibi. Bileklik bağlı modemdem 3 oda uzaktayım yinede iyi şu an bağlantım.
Buldun galiba..yaklaşık 1 saattir deniyorum çok çok az bir yavaşlama mevcut oda engel teşkil etmiyor rahatsız edici değil..tüm gün denemeden bilemeyeceğim ama şu an için gayet iyi ve bileklikte çalışıyor..

Oyla:

hamunpatra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
9

Bende denedim ama çok fark ettiğini söyleyemem.

Oyla:
Üst Alt