- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Rehber
- Konular
- 21
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- EU Beta 9.3.21
- Telefon Modeli
- Mi 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaşlar çok garip bir olay ile karşı karşıyayım. Sorun diyemiyorum çünkü hiç soruna benzemiyor aksine hoşuma gidiyor. Mi 8 cihazımda kilit ekranına WhatsApp bildirimi geldiğinde ekranın sağ ve sol köşesinden yeşil bir ışık parlayıp hafifçe kayboluyor. Sanki böyle powerpoint efekti gibi çok hoş bir görünüm veriyor. Şimdi gelelim soruna..
Bu olay arada bir oluyor her zaman değil. Yani saatlerdir olmadı. İlk farkettiğimde arkadaşıma mesajlar attırdım izlemek için defalarca kez oldu çok hoştu. Sonra "kilit ekranını bildirimler için uyandır" seçeneğini kapatıp açtım ve bir daha olmadı. Bu nedir ve nasıl aktif edebilirim?
Bu arada bu ışık efekti olduğunda ekran bildirim için uyanmıyor, yani bildirimi göremiyorum, kilit tuşuna basıp açmam gerekiyor. Yani ekranı uyandırmak yerine ufak bir efekt veriyor fakat çok hoş.
EU Beta 9.3.21
Bu olay arada bir oluyor her zaman değil. Yani saatlerdir olmadı. İlk farkettiğimde arkadaşıma mesajlar attırdım izlemek için defalarca kez oldu çok hoştu. Sonra "kilit ekranını bildirimler için uyandır" seçeneğini kapatıp açtım ve bir daha olmadı. Bu nedir ve nasıl aktif edebilirim?
Bu arada bu ışık efekti olduğunda ekran bildirim için uyanmıyor, yani bildirimi göremiyorum, kilit tuşuna basıp açmam gerekiyor. Yani ekranı uyandırmak yerine ufak bir efekt veriyor fakat çok hoş.
EU Beta 9.3.21