Soru Kılıf - Koruyucu Önerebileceğiniz ????

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
merhabalar

maviş kızım için kullandığınız veya gördüğünüz kılıf ve koruyu önerisi rica ediyorum

bugün metrobüs den indikten sonra kadıköy meydandaki pazaja kadar aradım... maalesef koruyucu ve kılıf bulamadım
enson pasaj içindeki alaca mıydı neydi orda klasik mavi slikonumsu kılıf buldum ama sırf kutu içinden çıkan o siyahımsı kılıfı kullanmamak için. elde daha rahat duruyor ve mavi :)

ama koruyucu vs yok

ekran koruyucu da.... özellikle güneş veya ışığın yoğun olduğu zamanlarda görme netliği sağlayan model var mıdır, markası - satıcısı ?

henüz BL yi açamadım açabilecek kimse de yok. 360 saatin dolmasını beklemek baya işkence... mantık nedir bilmiyorum
sayısız youtube videosunda herkes anlık açtıklarını iddia ediyorlar ve inandım dabikineeeeee... yani herkes anlık açıyor bi ben veya bu forumdakiler bekleşiyoruz.... gibisine hintli kendini uyanık sanan.............

bu arada euro rom kullanıcıları da performans vs konusunda artık paylaşıma başlasa diyorum

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
çok güzel görünüyor ama beklemek istemiyorum.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
çok güzel görünüyor ama beklemek istemiyorum.
dandik bu kullandım bundan. beklediğine değmez bile uygulamasıda en zor olanı diyebilirim. mutfağa git streç film kapla aynısı :) bu incelerin 2-3 tipi var ; su ile uygulanan(denemedim hiç) , eski ilkel tip (huawei telefonlarda fabrika çıkışı var bunlardan) bence en güzel olanı birde bunun gibi mutfaktaki streçler gibi olan. tırnağınla dokunsan çok bastırmadan izi kalır çok çabuk yırtılır deforme olur hissiyatınıda çok sevmedim.

edit: bu yukarda yazdıklarımdan herhangi biriside olabilir emin olamadım ama tahminim dandik olanı :D çünkü görselinde kart ile çekilmiş olanlar genelde o oluyo :D

ekran koruyuculardan 4 çeşit kullandım tamperli, nano, streç ve pet (streç ile pet başka isimlerde alabiliyo dikkat etmek lazım) en çok sevdiğim pet ikincisi ise nano. genelde insanlar nano yada tamperli seviyor.

kılıflardanda silikon, alimünyum, şeffaf silikon, sert rubber, esnek bumper(maddesini bilmiyorum neyden yapıyolarsa :D slikon gibi yumuşak değil ama) birde bu deri görünümlü silikonlar ve sert plastikten olanları kullandım. esnek bumper(çerçeve) modele uyumlu ise tasarımı öldürmeyen en güzel kılıf o. yoksa silikon benim tercihim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabi bunlar benim görüşlerim herkesin popisine kimse karışamaz :P zamanında tek bi kılıf için 200 tl harcadığımıda buraya not düşeyim sövebilirsiniz :D :D rakutenden 100 tl ye almıştım. ebaydan almak için kupon aldım alamadıydım tr gelmediğinden o yüzden 200 tl gitmişti.

Son düzenleme:
Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Arkadaşlar, koruyucuyu alacağım ama alttaki açıklaması kafamı karıştırdı. Bakar mısınız?

Uygulama özel su karışımı ile yapılmaktadır ve uygulama sonrası filmin 24 saat kurumaya bırakılması gerekmektedir. Filmden yüksek fayda sağlamak için telefonunuzu 24 saat boyunca kullanmamanız gerektiğini unutmayın.
Adım 1: Ellerinizi (özellikle parmak uçlarınızı) iyice yıkayınız.
Adım 2: Cihazınızı kapatınız ve bir süre bekleyiniz.
Adım 3: Toz bırakmayan, yumuşak ve kuru bir bezle cihazınızı iyice siliniz.
Adım 4: Bir kâse içerisine su ve birkaç damla bulaşık deterjanı karıştırınız. (önerilen 2 damla) parmak uçlarınızı bu suya
batırarak dafonı korumanın üzerinde parmak izi kalmasını engelleyebilirsiniz.
Adım 5: Dafonı koruyucuyu filmi bağlı olduğu yüzeyinden sırayla parça parça çıkarınız. Çıkardığınız parçayı cihaza uygulayıp diğer parçaya geçiniz.
Adım 6: Dafonı korumanın yapışkan tarafı yukarı gelecek şekilde avucunuza veya temiz bir yere seriniz.
Adım 7: ıslattığınız parmak uçlarınız ile yapışkan tarafı ortalardan kenarlara doğru baskıyı azaltarak ıslatınız. (köşelerin daha az ıslanması uygulama süresini kısaltacaktır. Cihazınızı değil dafonı korumayı ıslatınız.)
Adım 8: Dafoni korumayı cihazınıza hizalayarak uygulayınız. küçük parçaları çok fazla ıslatmayınız. bu yapışmalarını kolaylaştıracaktır.
Adım 9: Kredi kartı gibi herhangi bir plastik kart kullanarak film ve cihazınızın arasında kalan sıvıyı içerden dışarı doğru itiniz. sıvıyı kenarlardan atarken, cihazınızın açık olan şarj ve kulaklık girişi gibi kısımlarına su kaçmamasına dikkat ediniz.
Adım 10: Uygulama tamamlanmıştır. uygulama sonrası cihaz ve ekran biraz puslu görünecektir. bu normal bir durumdur. telefonunuzu 24 saat kurumaya bırakınız. 24 saat sonrasında cihazınızı açıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Arkadaşlar, koruyucuyu alacağım ama alttaki açıklaması kafamı karıştırdı. Bakar mısınız?

Uygulama özel su karışımı ile yapılmaktadır ve uygulama sonrası filmin 24 saat kurumaya bırakılması gerekmektedir. Filmden yüksek fayda sağlamak için telefonunuzu 24 saat boyunca kullanmamanız gerektiğini unutmayın.
Adım 1: Ellerinizi (özellikle parmak uçlarınızı) iyice yıkayınız.
Adım 2: Cihazınızı kapatınız ve bir süre bekleyiniz.
Adım 3: Toz bırakmayan, yumuşak ve kuru bir bezle cihazınızı iyice siliniz.
Adım 4: Bir kâse içerisine su ve birkaç damla bulaşık deterjanı karıştırınız. (önerilen 2 damla) parmak uçlarınızı bu suya
batırarak dafonı korumanın üzerinde parmak izi kalmasını engelleyebilirsiniz.
Adım 5: Dafonı koruyucuyu filmi bağlı olduğu yüzeyinden sırayla parça parça çıkarınız. Çıkardığınız parçayı cihaza uygulayıp diğer parçaya geçiniz.
Adım 6: Dafonı korumanın yapışkan tarafı yukarı gelecek şekilde avucunuza veya temiz bir yere seriniz.
Adım 7: ıslattığınız parmak uçlarınız ile yapışkan tarafı ortalardan kenarlara doğru baskıyı azaltarak ıslatınız. (köşelerin daha az ıslanması uygulama süresini kısaltacaktır. Cihazınızı değil dafonı korumayı ıslatınız.)
Adım 8: Dafoni korumayı cihazınıza hizalayarak uygulayınız. küçük parçaları çok fazla ıslatmayınız. bu yapışmalarını kolaylaştıracaktır.
Adım 9: Kredi kartı gibi herhangi bir plastik kart kullanarak film ve cihazınızın arasında kalan sıvıyı içerden dışarı doğru itiniz. sıvıyı kenarlardan atarken, cihazınızın açık olan şarj ve kulaklık girişi gibi kısımlarına su kaçmamasına dikkat ediniz.
Adım 10: Uygulama tamamlanmıştır. uygulama sonrası cihaz ve ekran biraz puslu görünecektir. bu normal bir durumdur. telefonunuzu 24 saat kurumaya bırakınız. 24 saat sonrasında cihazınızı açıp kullanmaya başlayabilirsiniz.
bunun uygulaması çok zor. kullanmadım hiç ama kullananlar yorumlamıştı.

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
bunun uygulaması çok zor. kullanmadım hiç ama kullananlar yorumlamıştı.
Yapmasına yaparım ama 24 saat beklemekle uğraşamam. O yüzden nu aldım.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Yapmasına yaparım ama 24 saat beklemekle uğraşamam. O yüzden nu aldım.
ahanda benim alcam :D gelince senden incelemesini bekliyorum :) bunu 1 ay sonra alacaktım ben satıcısı ile konuştum. sadece ön kısmını alcam o yüzden bekliyordum. oda 1 aya gelecek dedi. eğer istediğim gibi bişi çıkarsa o 4-5 tane alcam :D gelince özelden yada buradan yazarsan bir iki bişey sorcam bunun hakkında.

diğerinin uygulaması zor. birde onun malzemesini tam bilmiyorum ama videosundan gördüğüme göre (bir kaç video var uygulanışı ile ilgili) susuz uygulanan streçlere benziyordu. öyle ise zaten hiç zahmet etmeye değmez.

aslında bu satıcıya güvenemedim konuştum biraz ama. o yüzden 1 ay sonra getireceğini bekliyorum ben. benim aradığım şu linktekilerden pet film. ama n11 ilanında nano diyor. aliexpresstende bi defa alışveriş yaptım daha önce gelmemişti :) şimdi o yüzden bişey almakta istemiyorum. amazon olsa neyse ama...

siparişi verdim 4 tane :D inş aradığım ürün çıkar ve ürün bana ulaşır :)

Son düzenleme:
Oyla:

Section8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi9
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. Bende geçen hafta Zore marka kılıf aldım. Bu ürün ile orjinali arasında kalite açısından fark yok. Biraz daha kalın ama güven hissi veriyor. Artısı kamera çerçevesindeki yükseklik sayesinde kılıf üzerine koyuyorsunuz. Bu özelliğini çok sevdim. Tamperli camı deneme imkanım olmadı. Ama piyasada 15-20 TL arası satılıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İsteyen arkadaş olursa link :

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
ahanda benim alcam :D gelince senden incelemesini bekliyorum :) bunu 1 ay sonra alacaktım ben satıcısı ile konuştum. sadece ön kısmını alcam o yüzden bekliyordum. oda 1 aya gelecek dedi. eğer istediğim gibi bişi çıkarsa o 4-5 tane alcam :D gelince özelden yada buradan yazarsan bir iki bişey sorcam bunun hakkında.

diğerinin uygulaması zor. birde onun malzemesini tam bilmiyorum ama videosundan gördüğüme göre (bir kaç video var uygulanışı ile ilgili) susuz uygulanan streçlere benziyordu. öyle ise zaten hiç zahmet etmeye değmez.

aslında bu satıcıya güvenemedim konuştum biraz ama. o yüzden 1 ay sonra getireceğini bekliyorum ben. benim aradığım şu linktekilerden pet film. ama n11 ilanında nano diyor. aliexpresstende bi defa alışveriş yaptım daha önce gelmemişti :) şimdi o yüzden bişey almakta istemiyorum. amazon olsa neyse ama...

siparişi verdim 4 tane :D inş aradığım ürün çıkar ve ürün bana ulaşır :)

Hayırlı olsun şimdiden hocam. Ürün kargoya verilmiş, gelince haber veririm sana.

Arkadaşlar merhaba. Bende geçen hafta Zore marka kılıf aldım. Bu ürün ile orjinali arasında kalite açısından fark yok. Biraz daha kalın ama güven hissi veriyor. Artısı kamera çerçevesindeki yükseklik sayesinde kılıf üzerine koyuyorsunuz. Bu özelliğini çok sevdim. Tamperli camı deneme imkanım olmadı. Ama piyasada 15-20 TL arası satılıyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İsteyen arkadaş olursa link :
Kendi kutusundan çıkan kabı kullanıyorum ama siyah olduğu için tasarımı absorbe ediyor, silikon kaplar da güzel ama sararma sorunu yüzünden almadım.

Oyla:

Section8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adem
Cihazım
Mi9
Konular
1
Hayırlı olsun şimdiden hocam. Ürün kargoya verilmiş, gelince haber veririm sana.

Kendi kutusundan çıkan kabı kullanıyorum ama siyah olduğu için tasarımı absorbe ediyor, silikon kaplar da güzel ama sararma sorunu yüzünden almadım.

Aslında kutusundan siyah çıkar birtane de şeffaf kılıf alayım dedim. Sararınca değişirim diye düşündüm ama bakalım :). 1 haftadır kullanıyorum henüz sararma yok.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Aslında kutusundan siyah çıkar birtane de şeffaf kılıf alayım dedim. Sararınca değişirim diye düşündüm ama bakalım :). 1 haftadır kullanıyorum henüz sararma yok.
şeffaf silikonlar sararıyo. sert şeffaflarda çiziliyo :D şeffaftan hayır göremedim ben :)

Oyla:
Üst Alt