Çözüldü Kernelsu Next de Bankacılık uygulamaları kullanma

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOs 1.0.11.0 UHZTWXM port rom
Telefon Modeli
Redmi Note 10S
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazım rootlu ve KernelSu next ve susfs modülü de yüklü ama bankacılık uygulamalarını kullanamıyorum. Nasıl çalıştırabilirim acaba?

Çözüm
Apatch uygulamasını yükleyin, romun içerisindeki boot.img ya da boot_init.img dosyasını yamalayıp fastboot ya da recovery ile yükleyin tamamdır.
Forumda konusu mevcut.
Teşekkürler, romu değiştirip Magisk ile hallettim. Şu an kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unutmadan APatch kurarken şifre oluşturmanız gerek.
Teşekkürler, romu değiştirip Magisk ile hallettim. Şu an kullanıyorum.

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Trinckstore addon yükledim ama seçeneklerde gerekli olanları seç diye bir ibare yok. Gereksizleri seçme var. Anasayfa da bankacılık uygulamalarını seçip daha sonra Geçerli Keybox ayarlayı seçip kaydettim. Bankacılık ve play store ön belleği temizleyip cihazı tekrar başlattım ama yine açılmıyor uygulamalar.
Zygisk-Lsposed yüklediniz mi, yükledikten sonra üzerindeki aç yazısını tıklarsanız LSposed simgesi ekranda gözükür. Lsposed simgesine tıklayın, açılan yerde en soldaki yere tıklayıp bootloaderspoofer' i bulup kurunuz ve bootloaderspoofer üzerinde banka uygulamasını işaretleyiniz.

Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Zygisk-Lsposed yüklediniz mi, yükledikten sonra üzerindeki aç yazısını tıklarsanız LSposed simgesi ekranda gözükür. Lsposed simgesine tıklayın, açılan yerde en soldaki yere tıklayıp bootloaderspoofer' i bulup kurunuz ve bootloaderspoofer üzerinde banka uygulamasını işaretleyiniz.
Evet kurulu hepsi, ayarlarda aynen öyle ama sonuç olumsuz

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Evet kurulu hepsi, ayarlarda aynen öyle ama sonuç olumsuz
Ben her zaman bu modülleri uygularım hiç banka uygulaması sorunu yaşamadım. Bir noktada ya bir hata, ya da bir yanlışlık olduğunu sanıyorum. Playintegrity Checker ile yaptığınız kontrolde " Basic " Pass olmuş zaten. Bu durumda banka uygulamasına girmeniz gerekir ama siz giremiyorsunuz. Banka uygulamasına girdiğinizde nasıl bir mesaj veriyor, yazarmısınız ?

Not: Neden telefonu rootsuz kullanmıyorsunuz, rootsuz kullanırsanız banka uygulamasına girebilirsiniz. Telefonumun bootloader kiliti açık olmasına rağmen rootlu sorunlardan bıktığım için ve hemde güvenlik açısından telefonumu artık rootsuz kullanıyorum, sorun yaşamıyorum. Öneririm.

Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Ben her zaman bu modülleri uygularım hiç banka uygulaması sorunu yaşamadım. Bir noktada ya bir hata, ya da bir yanlışlık olduğunu sanıyorum. Playintegrity Checker ile yaptığınız kontrolde " Basic " Pass olmuş zaten. Bu durumda banka uygulamasına girmeniz gerekir ama siz giremiyorsunuz. Banka uygulamasına girdiğinizde nasıl bir mesaj veriyor, yazarmısınız ?

Not: Neden telefonu rootsuz kullanmıyorsunuz, rootsuz kullanırsanız banka uygulamasına girebilirsiniz. Telefonumun bootloader kiliti açık olmasına rağmen rootlu sorunlardan bıktığım için ve hemde güvenlik açısından telefonumu artık rootsuz kullanıyorum, sorun yaşamıyorum. Öneririm.
Mecburen rootluyorum. Çünkü WhatsApp a giremiyorum, banlanmışım. Bankacılık uygulamasında açılıyor ,şifre geliyor giriyorum ama geçici bir süre işleminizi gercekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyin diye uyarı geliyor.
Magisk de bu modüllerin daha azı ile kullanıyordum ama kernelsu next de böyle oldu.

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
32
Mecburen rootluyorum. Çünkü WhatsApp a giremiyorum, banlanmışım. Bankacılık uygulamasında açılıyor ,şifre geliyor giriyorum ama geçici bir süre işleminizi gercekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyin diye uyarı geliyor.
Magisk de bu modüllerin daha azı ile kullanıyordum ama kernelsu next de böyle oldu.

/Mecburen rootluyorum. Çünkü WhatsApp a giremiyorum, banlanmışım. Bankacılık uygulamasında açılıyor ,şifre geliyor giriyorum ama geçici bir süre işleminizi gercekleştiremiyoruz daha sonra tekrar deneyin diye uyarı geliyor.
Ksu-Next Kernel Romun içinde saklı olduğu için banka uygulaması bunu farkedemez, en fazla bootloader kilitinizin açık olduğunu farkedebilir.
Buna karşı tedbir olarak Bootloader kilitinizi farketmemesi için bootloaderSpoofer' i açıp içindeki banka uygulamasını işaretleyiniz.

Diğer bir önlem ise Next- Asistant modülünü kurmaktır, bu da root durumunuzu gizlemeye yarar.

Tüm bunlar fayda sağlamıyorsa aşağıdaki denemeyi yapalım, sonuca göre gerekirse KernelSu ve gerekli modülleri tek tek beraber yükleyelim.

Deneme : Tüm modülleri ve KernelSu' yu kaldırıp banka uygulamasına giriniz, sonucu lütfen bildiriniz.

Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Ksu-Next Kernel Romun içinde saklı olduğu için banka uygulaması bunu farkedemez, en fazla bootloader kilitinizin açık olduğunu farkedebilir.
Buna karşı tedbir olarak Bootloader kilitinizi farketmemesi için bootloaderSpoofer' i açıp içindeki banka uygulamasını işaretleyiniz.

Diğer bir önlem ise Next- Asistant modülünü kurmaktır, bu da root durumunuzu gizlemeye yarar.

Tüm bunlar fayda sağlamıyorsa aşağıdaki denemeyi yapalım, sonuca göre gerekirse KernelSu ve gerekli modülleri tek tek beraber yükleyelim.

Deneme : Tüm modülleri ve KernelSu' yu kaldırıp banka uygulamasına giriniz, sonucu lütfen bildiriniz.
Bootloaderspoofer da bankacılık uygulamaları zaten seçili, diğer yolu deneyeceğim.

Oyla:

Sypreus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
16
Telefonda Play Protect tarafından zararlı işaretlenmiş yazılım (Lucky Patcher, Game Guardian vs.) veya modlu uygulama var mı?

Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Telefonda Play Protect tarafından zararlı işaretlenmiş yazılım (Lucky Patcher, Game Guardian vs.) veya modlu uygulama var mı?
Hiçbir modlu uygulama kullanmıyorum

Rom ile alakalı olabilir

Oyla:

Sypreus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO F6
Konular
16
Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Modlu dediğim tarayıcıdan indirdiğiniz herhangi bir APK bile olabilir.

Hangi romu kullanıyorsunuz?
Tarayıcıdan bir sürü apk indiriyorum tabi ama detayını bilemem.
Kullandığım Rom 1.0.11.0 UHZTWXM Port

Oyla:
Üst Alt