Soru Kernelsu Next de Bankacılık uygulamaları kullanma

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOs 1.0.11.0 UHZTWXM port rom
Telefon Modeli
Redmi Note 10S
Bootloader Kilidi
Açık
Cihazım rootlu ve KernelSu next ve susfs modülü de yüklü ama bankacılık uygulamalarını kullanamıyorum. Nasıl çalıştırabilirim acaba?

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
kernelsu next kurulu ve çalışıyor görünüyor modül de kurmuş neye göre kernele ksu özellikli değil dediniz ?
Kernelsu next ilk defa kullandığım için detayları bilmiyorum. Daha çok Magisk kullandım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kernel sürümünüz KSU özellikli kernel değil, telefon modelininize uygun KSU özellikli bir Kernel yüklemeniz gerekiyor.

Buradan telefonunuza uygun bir ksu-kernel seçebilirsiniz.
Android 14 için Miui Kernel yok.

Son düzenleme:
Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
30
kernelsu next kurulu ve çalışıyor görünüyor modül de kurmuş neye göre kernele ksu özellikli değil dediniz ?
Gönderdiği resimde Kernel Sürümü 4.14-186-evo yazıyor, ksu yazmıyor. O yüzden ksu özelliği yok dedim. Kernelinde Ksu özelliği olsa 4.14-186-Ksu yazması gerekirdi. Kernel KSU özellikli değilse KernelSu-Next ve modülleri kurmak bir işe yaramaz.

Oyla:

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Gönderdiği resimde Kernel Sürümü 4.14-186-evo yazıyor, ksu yazmıyor. O yüzden ksu özelliği yok dedim. Kernelinde Ksu özelliği olsa 4.14-186-Ksu yazması gerekirdi. Kernel KSU özellikli değilse KernelSu-Next ve modülleri kurmak bir işe yaramaz.
ksu destekliyse isminde ksu yazmak zorunda değil hatta ben daha önce hiç isminde ksu yazan ksulu kernel görmedim, modül kurmak işe yaramaz diyorsunuz ama ksu next desteksiz olsa kırmızı yazıyla ksu next desteklenmiyor yazardı modül vs kuramazdı.

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Njlos53
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
30
ksu destekliyse isminde ksu yazmak zorunda değil hatta ben daha önce hiç isminde ksu yazan ksulu kernel görmedim, modül kurmak işe yaramaz diyorsunuz ama ksu next desteksiz olsa kırmızı yazıyla ksu next desteklenmiyor yazardı modül vs kuramazdı.
Arkadaşımız ilk kurulumdan sonra KSU özellikli bir Kernel kurup kurmadığını mutlaka biliyordur. Eğer sonradan KSU-Next özellikli bir Kernel kurmadı ise, Rom'un içindeki kernel büyük olasılıkla KSU-Next Kernel değildir. Çünkü geliştiriciler romları normal olarak ksu-next kernel kurulu olarak sunmazlar, ya da kullanıcıya bırakarak bir seçenek olarak sunarlar.
Diğer yandan benim belirttiğim moduller ksu-next kernel için doğru modüllerdir. Bu güne kadar belirttiğim modüllerle banka uygulamasına girememe sorunu hiç yaşamadım.

Acaba arkadaşımız Magisk kurmuş olabilir mi diye düşünmeye başladım. Bu soruların cevabı arkadaşımızda, onun belirtmesi lazım.

Son düzenleme:
Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Arkadaşımız ilk kurulumdan sonra KSU özellikli bir Kernel kurup kurmadığını mutlaka biliyordur. Eğer sonradan KSU-Next özellikli bir Kernel kurmadı ise, Rom'un içindeki kernel büyük olasılıkla KSU-Next Kernel değildir. Çünkü geliştiriciler romları normal olarak ksu-next kernel kurulu olarak sunmazlar, ya da kullanıcıya bırakarak bir seçenek olarak sunarlar.
Diğer yandan benim belirttiğim moduller ksu-next kernel için doğru modüllerdir. Bu güne kadar belirttiğim modüllerle banka uygulamasına girememe sorunu hiç yaşamadım.

Acaba arkadaşımız Magisk kurmuş olabilir mi diye düşünmeye başladım. Bu soruların cevabı arkadaşımızda, onun belirtmesi lazım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17

Hocam arkadaşın gönderdiği fotoğrafta zaten ksu aktif olarak görünüyor.

Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Kernelsu Next apk olarak rom dosyasının içindeydi, apk olarak kurdum. Daha önce Magisk de hem Whatsapp için hem de bankacılık uygulamaları için modüller yükleyip kullanabildim. Bu roma Magisk yüklemedim henüz.

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Bütün modüller kurulu ama yine çalışmadı
Trickystore yükledikten sonra ayarlarını yaptınız mı? Cihaz strong seviyesine ulaştı mı?
Bu uygulama ile kontrol eder misiniz

Oyla:

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Trickystore yükledikten sonra ayarlarını yaptınız mı? Cihaz strong seviyesine ulaştı mı?
Sadece yükledim, bir ayar yapmadım. Hiç kullanmadığım için bilmiyorum bu modülü

Bu uygulama ile kontrol eder misiniz

Böyle görünüyor, nasıl ayar yapılıyor ki

Oyla:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Sadece yükledim, bir ayar yapmadım. Hiç kullanmadığım için bilmiyorum bu modülü
Modül ayarlarını açıp gerekli olanları seç gibi bir ibare vardı onu seçin ardından geçerli keybox ayarla diyip kaydedin

Oyla:
Üst Alt