- Adım
- Ceyhun
- Cihazım
- Poco X3 Pro
- Konular
- 5
X3 Pro kullanıyorum, takip ettiğim cihazımla alakalı güncelleme bildirimi veren telegram kanalında bir kernel güncellemesinin açıklamasında görünce merak edip biraz araştırarak denemiştim. Genel olarak mantığı çok iyi olsa da kullanış açısından bana bir nedenden dolayı eksik geliyor, manager uygulamasından root yetkisi verdik bitti gitti derken çoğu kişinin kolayına geliyor fakat ben kendi açımdan hiçbir uygulamaya sürekli root yetkisi verme taraftarı değilim, en azından uygulamaları manager içerisinden seçtikten sonra yetki gerektiği zaman bizden prompt alsa daha iyi olabilir. Şimdilik diğer çözümlerle de bir şekilde root tespiti engellenebildiği için o kadar gerek duymuyorum fakat belirttiğim prompt özelliği eklenir ve diğer çözümler gerçekten sona gelir de tespit edilmenin önüne geçme iyice zorlaşırsa yönelebilirim. Bahsettiğim kernel nedenini açıklamadan kernelsu desteğini kesti destek verdikten 2 güncelleme sonrasında, kernel desteği iyice yaygınlaşır ve belirttiğim gibi ileride diğer çözümlerin sonuna gelince düşünülebilir.