Şu
''twrp'' yüklenmesine karşı nedense bir önyargım var ve işgüzar beynim nedne bu adı her neyse ona karşı kin tutuyor emin değilim.
Belki de anlatımlarını Youtube'da saçma sapan anlattıkları videolara maruz kaldığım içindir
Bu arada ben sizi rahatsız etmiyim diye soru soramazken vereceğiniz tepkiyi bilirken birilerinin yorumları gözüme battı
Bazen düşünüyorum da ben bu kadar incelik gösterir miydim diye sanırım direkt ban atardım ''devlet'' de yasalara göre forumdan komple silmeye izin verseydi küllerini dahi bulamamalarını sağlardım
Acaba bilgi paylaşımını sevmeseniz ve mükemmel bir hobinin bu teknolojilere zaafınız olmasa vs tek cevap verir miydiniz o da ayrı bir merakımı cezbediyor
Twrp olmadan yüklenebilmesi konu için verdiğiniz cevaba istinaden sevinçliyim.
Keşke flashboot ile bu konuyu ilgilendiren işlemleri güzel bir videoda anlatabilseniz çok güzel olurdu. Bir bağış kutunuz olsaydı size bunun için elimden gelen ücreti yatırmak isterdim. Tabii ki aynı durumdan müzdarip kişilerin de bu gibi küçük ücretlerle hafif de olsa rahatlarlardı.
Özellikle de ben.
Biliyorum ki o kadar basit bir işlem ki
flashboot konusunda yapamayacağım şeylerin olduğunu asla düşünmüyorum.
Fakat bir o kadar da mükemmeliyetçilikten midir nedir bilmem başka alternatif cihazım olmadığından dolayı da kıyamıyorum.
En azından temiz bir anlatımın olduğu iyi bir youtube videosu varsa ''
İngilizce'' olması sorun değil, risk alıp denemek istiyorum.
Hatta ''
obsidian'' uygulamasının ''
dosya'' yapısına root'lu olmasından dolayı erişemediği için belki diyorum ''
kernelsu'' bu durumu gizler vs.
Çünkü bütün notlarımı ''
obsidian'' içinde tutuyorum ve ''
second brain'' mantığıyla ''
vercel'' host ile de paylaşıyorum.
Hani kendime özgü ''
Vikipedi'' kurma mantığıyla ve iç ve dış bağlantı ekleme ''
markdown'' özellikleri çok güzel geliştirilmiş plugınleriyle kullanmak çok keyifli, detaylı olmaları beni çok çekiyor. Yani, uygulamayı telefonuma da eklesem ''
gerçek zamanlı'' senkronize
(SYNCTHİNG) gibi yazılımlarıyla ''
wallet'' senkronize edip paralı sürümden kurtulmaktır. Bu şekilde iki taraflı senkronize yapıldığı noktada her yerden yazdığım notlara bilgisayardan vs de her yerden çoklu şekilde ulaşabilirim.