o dediğiniz şey kernelsudan kaynaklanmıyor ki kernelsu çözsün? kaldırın kernelsuyu yine aynı o. o bootloader kilidiniz açık diye olan bir şey.
kernelsuyu kimseye pazarlamıyoruz. vatandaş faydalansın diye artılarını anlatıyoruz. magiski çalıştıramayanlara, sorun yaşayanlara öneriyoruz. kaldı ki bundan bir faydamız da yok.
magisk performansı ve batarya ömrünü etkileyen bir sisteme sahip. ayrıca cihazın daha geç açılmasına da sebep oluyor.
su komutu kullanan veya root yetkisi isteyen bir uygulama olduğunda magisk pencere açıyor, biliyorsunuz. sürekli bu komutları dinleyen bir arka plan hizmeti var. ayrıca bu komuta nasıl cevap verileceğine ilişkin ram üzerinde de veritabanı tutuyor.
kernelsu bütün bunları yapmıyor. managerden izin vermediğiniz sürece uygulama root izni istese de androidin kendisi buna olumsuz yanıt veriyor. managerden izin verildiğinde ise direk bu komutu çalıştırabiliyor.
şimdi diyeceksiniz ki ben bunu nereden biliyorum. root izinlerini kullanan android uygulaması kodladım yakın zamanda. buyrun linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
siz magisk kullanabilirsiniz, magiski kernelsudan üstün görebilirsiniz. ama bu gerçeği değiştirmeyecektir.