Yardım kernel nasıl yüklenir, cihazda neler silinir

beraozbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bera
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
1
stock kernele dondum otg duzeldi fakat bt yine ayniydi ben de electroyu kurdum bluetooth yine gelmedi bunu rom vb atmadan çözebilir miyiz bir sekilde ya daha yeni bt kulaklık almistim cok canımı sıktı bu :(

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
stock kernele dondum otg duzeldi fakat bt yine ayniydi ben de electroyu kurdum bluetooth yine gelmedi bunu rom vb atmadan çözebilir miyiz bir sekilde ya daha yeni bt kulaklık almistim cok canımı sıktı bu :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hindistan modem yükleyin düzelir konuda da linki var

beraozbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bera
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
1

Hindistan modem yükleyin düzelir konuda da linki var
benim sürüm 12.5.4 global hangisini yüklemeliyim bunlardan hocam

bir tane modem dosyası yükledim kamera sorunları vardı ama önemsememiştim bununla düzeldi ama bluetooth hala aynı, açmaya basınca açılıyorda kalıyor çıkıp girince tekrar kapalı gorunuyor

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    37 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

beraozbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bera
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
1
benim sürüm 12.5.4 global hangisini yüklemeliyim bunlardan hocam

bir tane modem dosyası yükledim kamera sorunları vardı ama önemsememiştim bununla düzeldi ama bluetooth hala aynı, açmaya basınca açılıyorda kalıyor çıkıp girince tekrar kapalı gorunuyor
persist dosyası gibi şeylerle çözebilir miyiz, netflix kullanmıyorum l1 sertifikası gidiyor mu neymiş pek önemli değil bluetooth gelse yeter

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
persist dosyası gibi şeylerle çözebilir miyiz, netflix kullanmıyorum l1 sertifikası gidiyor mu neymiş pek önemli değil bluetooth gelse yeter
Hocam öncelikle özür dilerim ben senin cihazı neden sweetin hindistan olarak düşündüm sanırım başka konudan aklımda kalmış. Cihaz sweet mi sweetin mi sizin onu kesinleştirelim

beraozbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bera
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
1
Hocam öncelikle özür dilerim ben senin cihazı neden sweetin hindistan olarak düşündüm sanırım başka konudan aklımda kalmış. Cihaz sweet mi sweetin mi sizin onu kesinleştirelim
cihazım sweet, daha önce kamera sorunu yaşayan bir tanıdık modemi yükleyince sorunu çözülmüştü, ben de siz şimdi modem kur deyince bunun çalıştığına emin olduğum için kurayım dedim, şunu kur derseniz tekrar kurarım ama pek de sanmıyorum olacak olsa bununla olurdu zaten kamera sorunları çözüldü sonuçta

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
cihazım sweet, daha önce kamera sorunu yaşayan bir tanıdık modemi yükleyince sorunu çözülmüştü, ben de siz şimdi modem kur deyince bunun çalıştığına emin olduğum için kurayım dedim, şunu kur derseniz tekrar kurarım ama pek de sanmıyorum olacak olsa bununla olurdu zaten kamera sorunları çözüldü sonuçta
Muhtemelen benim gönderdiğim yerdeki yani
Bu konu daki modemleri kullanıyordur sizin dediğiniz video.
Hocam 12.5 de o sorun olduğunu okudum ama detaylı bakmak lazım. İsterseniz yukarıda belirttiğim Bu konu ya yazın veya inceleyin bluetooth için.
Perst icjn bir şey diyemeyeceğim

Ama dediğim gibi 12.5 de sorun varmış. Rom değiştirmek çözüm olabilir. Rom yükledikten sonra yani format data dan sonra şahsen ben hep modem atıyorum bilginizi olsun.

da böyle bir video gördüm deneyin isterseniz.

Son düzenleme:

beraozbal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bera
Cihazım
Redmi Note10Pro
Konular
1
Muhtemelen benim gönderdiğim yerdeki yani
Bu konu daki modemleri kullanıyordur sizin dediğiniz video.
Hocam 12.5 de o sorun olduğunu okudum ama detaylı bakmak lazım. İsterseniz yukarıda belirttiğim Bu konu ya yazın veya inceleyin bluetooth için.
Perst icjn bir şey diyemeyeceğim

Ama dediğim gibi 12.5 de sorun varmış. Rom değiştirmek çözüm olabilir. Rom yükledikten sonra yani format data dan sonra şahsen ben hep modem atıyorum bilginizi olsun.

da böyle bir video gördüm deneyin isterseniz.
sıfırladım ağ ayarlarını yine aynı, rom değiştirsem evet düzelir muhtemelen ama cihaza imei repair yapıldı, verilerim var ve resmi whatsapp hatası için de magisk modülü vb kurdum bunları en baştan yapmak istemiyorum o kadar zamanım da yok. başka yöntem arayacağım. yardımcı olmaya çalıştınız yine de teşekkürler

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
sıfırladım ağ ayarlarını yine aynı, rom değiştirsem evet düzelir muhtemelen ama cihaza imei repair yapıldı, verilerim var ve resmi whatsapp hatası için de magisk modülü vb kurdum bunları en baştan yapmak istemiyorum o kadar zamanım da yok. başka yöntem arayacağım. yardımcı olmaya çalıştınız yine de teşekkürler

Üst Alt