- Adım
- Mevlüt
- Cihazım
- S24 Ultra
- Meslek
- Kombi Tamiri
- Konular
- 72
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocamBu kernel beta da degil mi
Evet hocamBu kernel beta da degil mi
Miui son sürüm kullanıyorum cihaz rootlu . İlk kurulum yaptigimda sorun yoktu sonra telefonu kapatip actim , arama uygulamasini actigimda son aramalardan birini seçip aramak istediginde tepki vermiyor sonra 15 20 saniye sonra kimi aramaya calistiysam siradan aramaya calistigim herkesi tek tek aramaya başlıyor ,Nasil bir problem yaşadınız hocam.
Wipe yapip deneyin hocam. Bende ilk kurduğumda wipe yapmamistim. Bir deneyin isterseniz. Olmazsa aldığınız yedekten geri dönüş yaparsınızMiui son sürüm kullanıyorum cihaz rootlu . İlk kurulum yaptigimda sorun yoktu sonra telefonu kapatip actim , arama uygulamasini actigimda son aramalardan birini seçip aramak istediginde tepki vermiyor sonra 15 20 saniye sonra kimi aramaya calistiysam siradan aramaya calistigim herkesi tek tek aramaya başlıyor ,
Ful wipe mi yoksa delvik/ cehacle miWipe yapip deneyin hocam. Bende ilk kurduğumda wipe yapmamistim. Bir deneyin isterseniz. Olmazsa aldığınız yedekten geri dönüş yaparsınız
Dalvik art cache ve cache işaretleyip wipe yeterlidir hocamFul wipe mi yoksa delvik/ cehacle mi
Teşekkürler hocam. Konuya ekliyorum.Yeni bir sürüm mevcut;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbilginize..
Hocam Mi note10 için olur mu bu kernel?Teşekkürler hocam. Konuya ekliyorum.