Mod [KERNEL] [MIUI] Android [10] Beta İMMENSITY ✖️KERNEL

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Rom değiştireyim yoksa telefonumu Böyle giderse bidaha asla Xiaomi kullanmayacağım.
Masik rom deneyin hocam tavsiye ederim cendy kernel de atın üstüne güzel verim alirsiniz diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu Kernel,
pilinizi düşürmeden cihazınızın genel performansını, verimliliğini ve güvenliğini artırmak için üretilmiştir. Sadece Miui ile uyumludur.

Yükleme Aşaması

İndirdiğiniz zip dosyasını Custom ROM kurulumunuz üzerinden TWRP aracılığıyla flaşlamanız yeterlidir. Hiçbir şeyi silmenize gerek yok!

Yüklemeden önce "Önyükleme" ''BOOT'' bölümünü yedekleyiniz. Memnun kalmazsanız aldığınız yedekten geri dönüş sağlayabilirsiniz.

Her hangi Bir ROM'un flaşlanması ya da güncellenmesinde bu kernelin üzerine yazılacaktır. ROM'unuzu güncelledikten sonra kernel zip'ini tekrar flaşlamanız gerekecektir.

Hocam siz kendy mi bunu mi kullanıyor sunuz :)

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Masik rom deneyin hocam tavsiye ederim cendy kernel de atın üstüne güzel verim alirsiniz diye düşünüyorum

Hocam siz kendy mi bunu mi kullanıyor sunuz :)
Candy kernel kullanıyorum hocam.

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bu Kernel,
pilinizi düşürmeden cihazınızın genel performansını, verimliliğini ve güvenliğini artırmak için üretilmiştir. Sadece Miui ile uyumludur.

Yükleme Aşaması

İndirdiğiniz zip dosyasını Custom ROM kurulumunuz üzerinden TWRP aracılığıyla flaşlamanız yeterlidir. Hiçbir şeyi silmenize gerek yok!

Yüklemeden önce "Önyükleme" ''BOOT'' bölümünü yedekleyiniz. Memnun kalmazsanız aldığınız yedekten geri dönüş sağlayabilirsiniz.

Her hangi Bir ROM'un flaşlanması ya da güncellenmesinde bu kernelin üzerine yazılacaktır. ROM'unuzu güncelledikten sonra kernel zip'ini tekrar flaşlamanız gerekecektir.

Maalesef ekteki gibi bir hata aldım cihazım mi9t pro kullandıgım mıuı sürümü 11.0.8

Maalesef ekteki gibi bir hata aldım cihazım mi9t pro kullandıgım mıuı sürümü 11.0.8

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-22-03-59-15-826_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-22-03-59-15-826_com.android.chrome.jpg
    408,4 KB · Görüntüleme: 26

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bu bir hata degil de şu an popüler olan candy kernel var onu indiriniz.

Üst Alt