- Adım
- adam
- Cihazım
- mi 9t pro
- Konular
- 4
Mi Room Stabil Rom V12.0.2.0Miroom hangi sürümde siniz ?
Mi Room Stabil Rom V12.0.2.0Miroom hangi sürümde siniz ?
Konudaki AOSP değil hocam ama kernelin AOSP versiyonu mevcut bir kaç problemli yanı var diye paylaşmadım.Pil için en iyisi hangisi ? Performansı yeterli düzeyde bir telefon zaten. Birde aosplara olur mu?
Hocam telefon aynı zamanda iş telefonum. Deneyrmiyorum deneyip bilgi verebilir misinizMarisa Kernel 3.0 Önizleme Sürümü yayınlandı ilk mesaja eklendi arkadaşlar...
* Her zaman açık ekran (AOD) düzeltilmiş.
* Ekran Hz artırma destekleniyor. Dosya adının sonuna
66hz / 69hz / 72hz / 75hz değerlerinden birini yazarak kullanabilirsiniz.
Hocam ben AOSP romdayım hafta sonu nihai sürümü yayınlanacak o gün deneyecem. Bu arada AOD un çalıştığına dair video var.Hocam telefon aynı zamanda iş telefonum. Deneyrmiyorum deneyip bilgi verebilir misiniz
Hocam bundan önce 2 sürüm daha var hangi sürümünü önerirsiniz ?Marisa Kernel 3.0 Önizleme Sürümü yayınlandı ilk mesaja eklendi arkadaşlar...
* Her zaman açık ekran (AOD) düzeltilmiş.
* Ekran Hz artırma destekleniyor. Dosya adının sonuna
66hz / 69hz / 72hz / 75hz değerlerinden birini yazarak kullanabilirsiniz.
Hocam 2.0 performansı iyiydi fakat AOD bazen aktif olmuyormuş.Hocam bundan önce 2 sürüm daha var hangi sürümünü önerirsiniz ?
Anladım hocam yarın 3.0 ı indirip deneyeceğim bir kaç gün sonra yorumlarımı gözlemlerimi yazarımHocam 2.0 performansı iyiydi fakat AOD bazen aktif olmuyormuş.
3.0 yeni çıktı AOSP romda olduğumdan daha deneyemedim. İsterseniz aralıklı olarak kurup deneyip bizlerle de yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.
Şunu da belirtmeden geçmeyeyim Kernel'in Geliştiricisi 3.0 için evrim tabirini kullanıyordu büyük bir değişim falan...