Mod [KERNEL] Android 10 [MIUI] Marisa Kernel Stabil [K20 Pro | 9T Pro] 25.08.2020

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Marisa Kernel 3.0 Prev4 Sürümü ilk mesaja eklendi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu kernelin telegram linkini verebilir misiniz
Tabii ki hocam telegramdan aşağıdaki gibi yazarsanız erişebilirsiniz.

Marisa Kernel Offical Channel

sinaninan8299

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
30
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Marisa Kernel ile pilden ödün vermeden cihazın genel performansını maksimum seviyelere çıkarabilirsiniz. Özellikle yapılan Gpu optimizasyonu sayesinde oyunlardaki akıcılık önemli ölçüde artabilir.
Yanlızca MIUI ile uyumludur...
>>En yeni Linux akış güncellemeleri ve optimizasyonları dahil edildi.(Çekirdek Sürümü 4.14.186)

>>PELT EAS yük takibini kullanılarak aynı görev yükü altında daha fazla enerji tasarrufu sağlar.

>>Çekirdek içindeki CPUSET çizelgeleme parametrelerinin dahili kontrolü ile daha fazla enerji ve enerji tasarrufu sağlar.

>>Animasyon hızını optimize etmek için DRM değişiklikleri güncellendi.

>>Performansı artırmak için GPU hızı 810MHz'ye yüjleltildi.

>>Enerji tasarrufu için FSync dosya senkronizasyonunu güvenle kapatma.

>>F2FS çöp toplama optimizasyonu eklendi

>>Pixel 4 kaynak kodundan transplant CFQ I/O zamanlayıcı optimizasyonu yapıldı.

>>LowMemoryKiller yerine Basit LMK kullanıldı.

>>LZ4 sıkıştırma algoritmasını etkinleştirme ve varsayılan ZRAM sıkıştırma algoritması olarak ayarlandı.

>>Google ana hattından BBR2 optimizasyonunun entegrasyonu sağlandı.

>>CONFIG_HZ değerini 300 olarak ayarlandı.

>>32 bit programlar için vDSO sağlandı.
Yükleme Yönergeleri
>>Herhangi bir memnuniyetsizliği giderebilmek adına Boot yedeğini mutlaka alınız.
>>İndirmiş olduğunuz zip dosyasını TWRP / Orange Fox ile hiçbir şey silmeden flaşlayınız.
>>Cihazı yeniden başlatınız. İşlem tamamdır hayırlı olsun.

DİPNOT: Sorumluluk size aittir. Ben ve MiuiTürkiye.Net Ailesi yapılan işlemlerden doğacak problemlerden sorumlu tutulamaz.
burdaki kernellerden hangisi önerirsiniz? hepsi farklı farklı mı? yoksa guncellenmiş halleri mi? birde gpu mhz arttırılması binevi overclock mu yapıyor?

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
burdaki kernellerden hangisi önerirsiniz? hepsi farklı farklı mı? yoksa guncellenmiş halleri mi? birde gpu mhz arttırılması binevi overclock mu yapıyor?
Yarın çıkacak olan nihai final 3.0'ı herkes bekliyor hocam. Şahsi önerim sende bekle.

sinaninan8299

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
30

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
tamamdır hocam beklemedeyim. bu kernel ler pil konusunda iyimidir hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bu kernel ler pil performanslı mı
Ben bir kaç aksilik yüzünden deneyemedim. Genel itibariyle iyi yorumlar var. Rom root konusunda deneyimliysen eğer dene. Öteki türlü sorunlar çıkıyor ve çözümleri zor oluyor. Pil konusuna da gelecek olursak bu senin kullanım alışkanlığına bağlı. Genellikle 1 günün ardından %10 kalıyorsa bu kernellerle %15 kalır en fazla.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam 2.0r1 iyiydi pil konusunda ama adamhakli hocamızın dediği gibi 3.0 stabili beklemek çok daha isabetli olacaktır.

Gpu konusu evet Oc yapılmış ama stabil bir şekilde çalışıyordu. Isınma gibi sorunlarla karşılaşmadım.

sinaninan8299

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
30
Hocam 2.0r1 iyiydi pil konusunda ama adamhakli hocamızın dediği gibi 3.0 stabili beklemek çok daha isabetli olacaktır.

Gpu konusu evet Oc yapılmış ama stabil bir şekilde çalışıyordu. Isınma gibi sorunlarla karşılaşmadım.
teşekkürler hocam. yarını bekleyeceğim. adamhakli yarın konu açıcakmısınız 3.0 geldiğinde ?
Ben bir kaç aksilik yüzünden deneyemedim. Genel itibariyle iyi yorumlar var. Rom root konusunda deneyimliysen eğer dene. Öteki türlü sorunlar çıkıyor ve çözümleri zor oluyor. Pil konusuna da gelecek olursak bu senin kullanım alışkanlığına bağlı. Genellikle 1 günün ardından %10 kalıyorsa bu kernellerle %15 kalır en fazla.
teşekkürler hocam yarın 3.0 çıktığında konu açacakmısınız? açmicaksanız yarın ki çıkacak olan kernele nasıl ulaşabilirim?

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
teşekkürler hocam. yarını bekleyeceğim. adamhakli yarın konu açıcakmısınız 3.0 geldiğinde ?

teşekkürler hocam yarın 3.0 çıktığında konu açacakmısınız? açmicaksanız yarın ki çıkacak olan kernele nasıl ulaşabilirim?
Burada ağamız UnlnViTeD hocadır. Benim haddime değil konu açmak. Kendisi direk buradan paylaşacaktır. Yarın konuyu takip etmen yeterli.

sinaninan8299

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
30

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Estağfurullah adamhakli hocam. Güncelleme gelirse konuya eklerim ama sizde istediğiniz gibi istediğiniz şekilde konu açabilirsiniz.

Konuyu direk içerikleriyle devretme olsaydı size şuan devrederdim (◔‿◔)

Üst Alt