Ama Hocam önce 2.0r1 yükleyip deneyimledikten(performans / stabilite / pil süresi) sonra 2.1r3'ü yüklemeniz daha isabetli olacaktır.Hâlâ yükleyemedim. Bu haftasonu deneyeceğim inşallah.
Hocam 2.0r1 rootsuz yüklenmiyordu.Arkadaşlar en son eu betadayim , root yapmadan yukleyemiyor muyuz ?
Hocam cpu hızını 2.9 olarak gördüm. Bu kernel sayesinde mi böyle ?Marisa Kernel ile 2. Şarj döngüsünde aldığım değerler...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam Normalde 2.84Ghz eğer 2.0r1'i yüklemişseniz Gpu hızınında 160 MHz kadar artış vardı.Hocam cpu hızını 2.9 olarak gördüm. Bu kernel sayesinde mi böyle ?
Eu 12 de pil bende de uçuyordu. Mirooma geçtim 6 saattir gayet iyi bir performans var telefon öldü galiba diye düşünmüştüm en başta ama Eu dan kaynaklandığına kanaat getirdim.son sürümde animasyonlar her şey çok akıcı ama pil resmen uçuyor. Mi 9T Pro aldığımdan beri gördüğüm en kötü pil performansı, eu son betadayım ondan mı kaynaklı yoksa kernelden mi bilemiyorum sizde durumlar nedir kullanan arkadaşlar?
Eu 12 de pil bende de uçuyordu. Mirooma geçtim 6 saattir gayet iyi bir performans var telefon öldü galiba diye düşünmüştüm en başta ama Eu dan kaynaklandığına kanaat getirdim.