Yalnız büyük risk almışsın, direk kurduğun ve şanslı olduğun için tebrik ederim seni hocam9 t sandım ilk basta baktımki mi 9a bir arkadas kurmuş bende deneyim dedim. Kurduktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşacağım
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benden önce kurmuş, hiç çekinmedim bile ama şanslıyım evet iyiki bişey olmadıYalnız büyük risk almışsın, direk kurduğun ve şanslı olduğun için tebrik ederim seni hocam![]()
![]()
Eyvallah Hocam denemesine deneyin ama bence Şuan için Miui11'e geçmeniz daha mantıklı şayet Miui12 kullanacaksanız ise de beta sürümleri tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum...Eu V12.0.2.0'de ciddi şarj düşüklüğü var. Evet miui 11'de 10'a göre baya sorunluydu bu konuda ama 12'de de ekstra bir düşüş var. Özellikle pubg gibi oyunlarda kamera etrafı iyi ısınıyor. Bu kerneli dediğim gibi UnlnViTeD hocamın isteği üzerine haftasonu deneyeceğim. Ama öyle bir sıktı ki canımı şu an yükleyebilsem deneyeceğim şimdi. Ama el mahkum, haftasonu buraya dönüş yapacağım.
Bende öyle düşünüyorum ama kurduk bir kere artık. Bu arada ses konusunda geliştirmeler yaptın mı hiç?, bluetooth kulaklık aldım anker marka gayet iyi ses veriyor ve mikrofonu da güzel. Ancak ben ses konusunda eko ayarı yapmadım mı rahat duramıyorum.Eyvallah Hocam denemesine deneyin ama bence Şuan için Miui11'e geçmeniz daha mantıklı şayet Miui12 kullanacaksanız ise de beta sürümleri tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum...
Miui12 için ses motorları vardı onları deneyebilirsin hocam üzerine Viper JamesDSP gibi Bluetooth destekleyen ses modüllerinide ekleyince çok daha kaliteli çıkış alabilirsin.Bende öyle düşünüyorum ama kurduk bir kere artık. Bu arada ses konusunda geliştirmeler yaptın mı hiç?, bluetooth kulaklık aldım anker marka gayet iyi ses veriyor ve mikrofonu da güzel. Ancak ben ses konusunda eko ayarı yapmadım mı rahat duramıyorum.ancak müzik playerlarda bulunan eko ayarları işe yaramıyor. Bir değişiklik fark edemedim.
Ooo varsa öyle güzel şeyler denerizMiui12 için ses motorları vardı onları deneyebilirsin hocam üzerine Viper JamesDSP gibi Bluetooth destekleyen ses modüllerinide ekleyince çok daha kaliteli çıkış alabilirsin.
Hocam sorun yaşamamanızın temelinde Mi9 ile Mi9T Pro'nun donanım benzerliği yatıyor. Size naçizane önerim cihazınıza herhangi bir Rom, Modül, Kernel vs yüklemeye karar verdiğinizde indirdiğiniz/ indireceğiniz dosyanın cihazınıza uygunluğuna bakıp ona göre hareket etmeniz. (Bazen geliştiriciler donanım kontrol kodu/satırı eklemiyor sorun oluşuyor)Benden önce kurmuş, hiç çekinmedim bile ama şanslıyım evet iyiki bişey olmadı
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi