- Adım
- hamdi
- Konular
- 6
eu rom miui 12 kullanıyorum twrp den yüklerken kırmızı eror yazıyor
Hocam Eu Romda denemedim ama Alternatif Link ekledim. Belki linklerde sorun vardır, Yandex'ten indirip tekrar deneyebilir misiniz?eu rom miui 12 kullanıyorum twrp den yüklerken kırmızı eror yazıyor
Marisa Kernel ile 2. Şarj döngüsünde aldığım değerler...Pil için de dönüş yapar mısınız hocam ona göre yüklerim
eu rom miui 12 kullanıyorum twrp den yüklerken kırmızı eror yazıyor
Hocamlarım biraz önce XiaomiEu 20.6.18 Son Betayı kurup denedim. Şöyle bir hata alıyorsunuz galibalinklerle bi alakasi yok hocam
updater process ended with ERROR
error installing .zip ........dosya adi yaziyor kirmizi yazi ile yuklenmiyor
Hocam candy 6.1 ile karşılaştirin kafanızdan hangisi pil için daha iyi geldi size?Marisa Kernel ile 2. Şarj döngüsünde aldığım değerler...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam 40 saat bekleme süresi Candy ile hiç alamadım. İsterseniz Boot yedeğini alıp bir kaç şarj döngüsü kullanıp pil ve performans konusunda yorumlayıp bizleride aydınlatın. Çünkü her kullanıcının kullanım senaryosu farklıdır ona görede bir çok değişik sonuç alınabilir...Hocam candy 6.1 ile karşılaştirin kafanızdan hangisi pil için daha iyi geldi size?
Hocam 40 saat bekleme süresi Candy ile hiç alamadım. İsterseniz Boot yedeğini alıp bir kaç şarj döngüsü kullanıp pil ve performans konusunda yorumlayıp bizleride aydınlatın. Çünkü her kullanıcının kullanım senaryosu farklıdır ona görede bir çok değişik sonuç alınabilir...