Mi 9T Pro yu özlüyorum. Her şeyden yoksun kaldım.Yeni sürüm ilk mesaja eklendi arkadaşlar.
Değişiklikler
• 4.14.213 LTS
• Birleştirilmiş CAF etiketi LA.UM.8.1.r1-16600 sm8150.0 dokunmatik ekran, parmak izi IRQ'lar ana kümeye bağlandı.
Hocam yakında sizdeki cihazlara da geniş destek gelecek o zaman biz 9T Pro/ K20 Pro'dan vazgeçmek zorunda kalacaz. Sadece biraz erken gittiniz (◔‿◔)Mi 9T Pro yu özlüyorum. Her şeyden yoksun kaldım.
Hocam MIUI 12.6 (android 11) için bildiğiniz kernel var mı?Yeni sürüm ilk mesaja eklendi arkadaşlar...
• NotKernel Release 22 v4.14.232
• Thermal optimisations from 4.19
• Simple LMK improvements
• ULPS on suspend
• Only for MIUI Vendor ROMs
Hocam MIUI tarafı biraz sıkıntılı. Candy Kernel vardı, yeni sürümlerine ülke dışından erişimi kapatmışlardı. Bulabilirseniz olabilir, bir ara Marisa yeniden yayınlamaya başlamıştı, kendim denemediğimden öneremiyorum. Ne tür sonuçlarla karşılaşacağız belli olmayabilir.Hocam MIUI 12.6 (android 11) için bildiğiniz kernel var mı?
Çok teşekkür ederim hocamHocam MIUI tarafı biraz sıkıntılı. Candy Kernel vardı, yeni sürümlerine ülke dışından erişimi kapatmışlardı. Bulabilirseniz olabilir, bir ara Marisa yeniden yayınlamaya başlamıştı, kendim denemediğimden öneremiyorum. Ne tür sonuçlarla karşılaşacağız belli olmayabilir.
Bu arada AOSP rom kullanmak isterseniz kernel alternatifi çok.